2777
2789
عنوان

هفته 27 بارداری ام ولی انگار 9 ماهمه:/

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 60 پست
حالا من ۱۳ هفتمه ولی صافه صافه شکمم😥 علایمم ندارم نگرانم😭

اصلا نترس 

مهم سلامت بچس

به این چیزا ربطی نداره

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دوهفتس خیلی حالم بده و نگرانم اصلا میترسم برم سونو😰

اگه به چیزی مشکوک هستی حتما سونو بده. تو بارداری آدم فقط شاخ و دم درنمیاره حال بد که طبیعیه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
28 هفته وزن بچه رو میگه منم خیلی شکمم بزرگ بود و نافم پاره شد اما بچه ام 38 هفته 2850 دنیا اومد

جدی

من همش میگم نکنه جوری باشه نتونم زایمان طبیعی کنم

جدی؟؟ انگار ن انگار باردارم هیچی حس نمیکنم، علایمم هیچی ندارم، شکمم ندارم همش میگم نکنه چیزی شده😢 ...

منم تاچندهفته همش بم میگفتن پ چراهیییچ‌ شکم نداری بعد کم کم شکمم اومد بالا ..الآنم ی پسر ماه دارم دوساله .نگران نباش ایقد شکمت بزنه بیرون فقط بخندی 

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 
اگه به چیزی مشکوک هستی حتما سونو بده. تو بارداری آدم فقط شاخ و دم درنمیاره حال بد که طبیعیه

نه همین که هیچ حسی ندارم و شکمم ندارم، همش فکرای بد میاد تو ذهنم که نکنه رشدش متوقف شده 😰

عزیزم توی سونو وزن بچه چجوریه؟ گفته نرمال یا تپل؟ خودت زیاد وزن اضافه نکردی؟ عزیزم در کل مهم وزن بچه مهمه توی سونو و از روی چاقی لاغری مادر نمیشه بگی بچه تپله. مثلا من خودم ۱۵ کیلو وزنم زیاد شد ولی بچم با وزن کم به دنیا اومد. انشاالله بچه شما با وزن خوب و صحیح و سالم به دنیا بیاد عزیزم

جدی؟؟ انگار ن انگار باردارم هیچی حس نمیکنم، علایمم هیچی ندارم، شکمم ندارم همش میگم نکنه چیزی شده😢 ...

من علائم صفر بود

هیچییییی