2777
2789
عنوان

جامعه چقد بد شده😖

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوره ای شده ک دخترا از پسرا بدترن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

مشکل اینجاست که مردا از دیدن و تحسین کردن  لذت می‌برند زنا از به خودشون رسیدن و تحسین شدن...هیچ کدومم نمی‌خوان کوتاه بیان که باید جلوی این احساساتشون اونم تو محیط بیرون جلوی نامحرم رو بگیرن...دختره میگه دلم میخواد خوشگل باشم خب پسره نگام نکنه پسره میگه خب خوشگل کرده منم میخوام نگاه کنم میخواست همچین تیپی نزنه ک نگاه نکنم...کلی گفتم واقعن منظورم شما نیست🙌🏻...مگرنه طرف چادریه باز یه پسر اوسکل شماره میندازه برای بدبخت

لطفا برام دعا کنید که بتونم به هدفم برسم💛...بوس💛🥑
تو نگاهشون نکن  از کجا میفهمی نگات میکنن

مگه فقط با نگاهدمیشه فهمید؟طرف داره از کنارت رد میشه از قصد میاد سمتت ک بدنش تماس پیدا کنه باهات یا زیرلب یچی میگه.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

اهوم ولی من اصلا اهمیت نمیدم نه میبینم نه میشنوم بلاخره این چیزا همه جای دنیا هست

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

من دخترم 

ولی منم نگا میکنم🙄

مدل لباس پوشیدنشون 

ست کردنشون 

خوشتیب هم که باشه میخکوب😂 

خیلی بده نه؟

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

توبابچه هاتی نگات میکنن من باشوهرمم وای بازپیشنهادکثیف میدن اشغالا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

هر چقدم نگاهشون نکنی یه سنگینی ای رو خودت حس میکنی  

یه دور با اخم برگرد تیز نگاشون کن سرتو بگیر بالا با غرور راهتون برو...خجالتم نکش اون داره کار اشتباه میکنه...بعضیا اینطوری کوتاه میان

تو نگاهشون نکن  از کجا میفهمی نگات میکنن

خانوما حس قوی دارن..دقیقا حس سنگینی نگاه رو روی خودت حس میکنی...خانوم هستید شما؟  خانوما خیلی حس تیزی دارن توی این موارد

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من دخترم  ولی منم نگا میکنم🙄 مدل لباس پوشیدنشون  ست کردنشون  خوشتیب هم که باشه م ...

خیلیی😶...الان به قول ویدئوعه سرنا پسرا باید بگن خانم مگه خودت داداش بابا نداری👀😅

خیلیی😶...الان به قول ویدئوعه سرنا پسرا باید بگن خانم مگه خودت داداش بابا نداری👀😅

واااییی😂😂 

نه به پسراا  

خانماا😂 

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا