2777
2789
عنوان

پول گرفتن از نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 59 پست
ن رابطه نداریم😂

همون دیگه... فعلا زن خودش حسابت نمیکنه. ... مردان دیگه..🤣🤣

شوخی بودا  .

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
کلا رسمتون چطوریه ؟ما تو نامزدی خرج نداریم ولی عقد دیگه تمومه چه رابطه داشته باشن چه نه خرج و شوهر م ...

ما بعد عقد میگیم نامزد

اره دیگ امروز بش میگم خجالتم بریزه😂

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت بریم بیرون همینکارو میکنه ولی الان دورم ازش نمیدونم چجور بش بگم

خب پس بنده خدا نمی دونه.‌

تو پیام بگو اگه تلفنی روت نمیشه .. 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
همون دیگه... فعلا زن خودش حسابت نمیکنه. ... مردان دیگه..🤣🤣  شوخی بودا  .

ن خداروشکر اینطور نیس😂☹

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

از چه راهی مثلا ؟از راه بوسیدن؟وقتی طرف حاضر باشه برات خرج کنه یعنی ارع مرد زندگیه نه ی مشت  گد ...

من نامزد بودم هدیه میخرید جایی میرفتیم چیزی بخوریم حساب میکرد خودش شماره کارت میخواست ازم از این چیزا فهمیدم خسیس نیس

اصلا گفتنش از زبون دختر زشته خودش شانشو میاره پایین

خب پس بنده خدا نمی دونه.‌ تو پیام بگو اگه تلفنی روت نمیشه .. 

داشتم میومدم گف پول لازمت نیس گفتم نه🔫😐

چجوری بگم بش☹

بهش بگو لازم داری برا لباس برا هر چ لازمه حتی پول شارژ و بسته رو هم ازش بگیر بخدا من مث تو روم نمیشد بگم پول تو دوران عقد اینقد اذیت شدم الان خرج کردن برا مادر و خواهرش مث آب خوردنه ولی من ک میرسه زورش میاد خودم بد عادتش کردم 

ما بعد عقد میگیم نامزد اره دیگ امروز بش میگم خجالتم بریزه😂

اره کم کم عادتش بده چون زیر یه سقف بری تازه نخواهی سنگ تو وا بکنی اصلا ببین خرج کردنش چطوره پول بخواهی ازش واکنشش چه جوریه راحت پول میده با داستان پول میده که دستت بیاد خسیس و اینها نباشه 

من نامزد بودم هدیه میخرید جایی میرفتیم چیزی بخوریم حساب میکرد خودش شماره کارت میخواست ازم از این چیز ...

شوهر منم همینجوره ازم پرسید پول لتزم داری یا نه گفتم نه چرا گفتم نهههه😭😭😭😐😂

اره کم کم عادتش بده چون زیر یه سقف بری تازه نخواهی سنگ تو وا بکنی اصلا ببین خرج کردنش چطوره پول بخوا ...

یه بار خرید داشتم اینترنتی عکسشو براش فرستادم ببینم خوشش میاد یا نه خودش بدون اینکه بمن بگه حساب کرد بعدش گف ولی اینکه خودم بگم پول میخوام تا حالا پیش نیومده

عقده پسر مردم دیگه رسماً شرعا قانونا عرفا شوهرشه عزیزم 

عزیزم نوشتم نامزد و گفتم کسی ک نسبتی باهات نداره یعنی عقد نکردین

و برا استارتر ننوشتم

ی کاربر دیگه گفتن ما قبل عقد هم هزینمونو نامزد میده گفتم کار درستی نیس قبل عقد دختر پول بخواد 

وگرنه من همون صفحه اول ب استارتر گفتم تو دوران عقد خرجتو بگیر چون بد عادت میشه شوهرت

بهش بگو لازم داری برا لباس برا هر چ لازمه حتی پول شارژ و بسته رو هم ازش بگیر بخدا من مث تو روم نمیشد ...

اره میدونم بدعادت میشه پس دیگ از امروز شروع میکنم عادتش میدم🤭😂

شوهر منم همینجوره ازم پرسید پول لتزم داری یا نه گفتم نه چرا گفتم نهههه😭😭😭😐😂

خب دیگه بنده خدا ثابت کرده خسیس نیس

فقط یکم باید باهاش راحت تر بشی و تعارفو بذاری کنار چون شوهرته

خب دیگه بنده خدا ثابت کرده خسیس نیس فقط یکم باید باهاش راحت تر بشی و تعارفو بذاری کنار چون شوهرته

اره دیگ الان بش پیام میدم