2777
2789
عنوان

شماره ای که اعلام شده برای اعلام دهک

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 122 پست
اخه شوهرش ۴۵سالشه شاغله چرابایدزیرپوشش ببرن میگم مستاجرهم نیستن خونه زندگیشون هم بدنیست

گلی ب ماهم ۴۰۰ دادن بالا گفتم

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی؟🥰 فرستادی بگو منم برای شما بفرستم 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک آخرم برو ببین اونجا مشخصه دهک چند هستی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
ببین ۳۰۰ ریختن خوبه دیگه بیشتر میخواهی بالاترین مبلغ ۴۰۰ اونم فقط برای کسایی که تحت پوشش کمیته وبهزی ...

عزیزم مادربزرگم تحت پوشش کمیته هست وفقط وفقط براش ۲۶۵تومن واریز کردن تو روستا هست و هیچ درآمدی نداره باغ وملک هم نداره

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی