2777
2789
عنوان

شماره ای که اعلام شده برای اعلام دهک

| مشاهده متن کامل بحث + 5776 بازدید | 122 پست
ببین ۳۰۰ ریختن خوبه دیگه بیشتر میخواهی بالاترین مبلغ ۴۰۰ اونم فقط برای کسایی که تحت پوشش کمیته وبهزی ...

عجب بابا!!!والاقبلا دهک سوم بودم الان شدم چهارتا۹!!!تازه من سرپرست خانوادم کمیته وفلان هم نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم فک میکنن دوتا ماشین دارید پلاک رو بزن ب اسم داداشت

فرقی نداره امارتمام اعضای خانواده وکارت بانکی روگرفتن بعداونیکه چندتاخونه داره خونه وملک رودرنظرنگرفتن ولی کلا همه ی مردم ۳۰۰دادن بجزکمیته وبهزیستی واینا

عزیزم همه سیصد گرفتن.فقط کمیته وبهزستی ها ۴۰۰گرفتن

حالا یه بنده خدایی روهم میشناسم خونه داره شوهرش هم بالاسرشه بالای صدتومن طلاداره اون ۴۰۰دادن من که خودم وپسرم تنهازندگی میکنیم ۳۰۰ریختن اخه این چه عدالتیه

یه چیزی بگم ما جز کمیته و بهزیستی نیستیم والا 

الانم ب اون شماره ای ک دادی زنگ زدم گفت دهک ۴ تا ۹ هستید ولی نفری ۴۰۰ ریختن چون ماشین نداریم خونمون هم سند نداره قولنامه ای هستش

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی؟🥰 فرستادی بگو منم برای شما بفرستم 🙏
ولی نمیدونم چطور دهک بندی کردن ما یک ماشین 405 داریم به اضافه 4میلیون حقوق همین زده شما دهک 9 هستید، ...

یاخدا😂😂😂شماحتما ته پولداراهستین شایدکارتخوان دارین برای مغازه ای چیزی.یه بنده خداهم دستفروشه کارتخوان داره کاسبه اونوپولدارحساب کردن 😂😂مستاجره ماهی دوتومن کرایه میده ماشین پرایدش هم مدل پایینه