با داداشم رفتیم برا ثبت نام گواهینامه من احمق از یه کوچه باریک رفتم یه پیر زنه آروم میرفت با سرعت ۱۰ تا زدم بهش خداروشکر حتی نیافتاد هیچیش نشد بعد شروع کرد فحش دادن🤦♂️ دیدم هیچیش نیست رفتم بعد استرس گرفتم مالیدم یه ماشینو الان اندازه یه خال رنگ ماشینم رفته با لاک فعلا پوشوندم تا شوهرم نبینه وای خدا دارم میمیرم از استرس
برو خداتو شکر کن که چیزیش نشده ..وگرنه بیچاره میشدی حالا یه خال رنگ عیب نداره خودت به شوهدت ب ...
از کجا میدونی چیزیش نشده؟ پیرزن یه نفر از روی پاش رد بشه چقدر پا درد میگیره ماشین فلزی که جای خورد داره
در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند، تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتیگیران و شاعران و قصهخوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام میکنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
آخه داشت فحش میداد بهم دو قورت و نیمش باقی بود را میرفت
ببخشید که ازت تشکر نکرده
در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند، تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتیگیران و شاعران و قصهخوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام میکنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
چرا در رفتی؟؟😐نمیخوام بترسونمت ولی مادر بزرگ دختر عمم چن سال پیش ی ماشین با سرعت خیلی کم دنده عقب ب ...
خب بابت یه ضربه ی کوچیک که عمدی هم نبوده بمونه چیکار کنه؟
اعدام بشه یا کلی دیه بده بدبخت بشه؟
حالا بچه یا جوون باشه یچیزی اون بنده خدا سنی هم ازش گذشته کلی مریضی داشته
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ماشالله استارتر هم زدیش هم طلبکاری🤣
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دو قورت و نیم؟ باید تشکر میکرد؟ یا بلند میشد میرف؟ تو زدی معلومه ک فش میده منم بودم عصبی میشدم تو نباید در میرفتی حالا بیخیال کاریه ک شده ولی دیگ پشت فرمون نشین تا یاد نگرفتی کامل
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب بابت یه ضربه ی کوچیک که عمدی هم نبوده بمونه چیکار کنه؟ اعدام بشه یا کلی دیه بده بدبخت بشه؟ حالا ...
مثال زدم براتون ی ضربه کوچیک باعث مرگ اون پیرزن شد خودم دیدمش خراش ور نداشته بود ولی همون افتادن سرش رو زمین کارشو ساخت. چون پیره مهم نی؟ زنده ک هس. منطقتون ترسناکه😐
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡