2777
2789
عنوان

مهریه بعد از طلاق توافقی

| مشاهده متن کامل بحث + 5585 بازدید | 25 پست
خوب اون چک ۵ میلیونی بابت مهریه نبوده ..چون رضایت شکایت کیفری حتما یا بابت ترک انفاق رو رضایت دادن ی ...

همسرم رفت طلاق نامه رو از خونه ی مادرشوهرم بیاره ببینیم جریان چی بوده

هیچ ضرب و جرحی درکار نبوده که کاش بود و الان روشون نمیشد پا پیش بزارن اینقدر همسرم در ادب و سکوت و ...

عزیزم این چیزیه ک شما شنیدی گلم ..مشخص نیس ۱۰ سال پیش تو ی زندگی چه اتفاقاتی افتاده ک منجر ب از هم پاشیده شدن شده ،انشالله ک وقتی همسرتون مدارک رو اوردن،موارد قابل توجهی ذکر شده باشه ک دیگه بعد ده سال،آرامش زندگی شما تحت تاثیر قرارنگیره خواهرگلم.

یه دُختَرِ شاد و مستقل از صدتا دُختَرِ خُوشگل هم،جَذاب تَره    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما فامیل نزدیک هستیم.

(ترک انفاق از ۴ ماه تا یکسال زندان داره ک معمولا برای اینکه رضایت طرف رو بگیرن و زندان نرن پول پرداخت میکنن به شاکی، بخاطر جبران نفقه نبوده ک اگه بود باید حقوقی دردادگاه اقدام میشد ن دادسرا و کیفری.... البته اینا اصلا اهمیتی نداره بعد ده سال عزیزم..فقط طبق تجربه کاری اینارو گفتم مِن بابه  اطلاع)و نگرانی شما کاملا ب حقه، و معمولا قبل از طلاق تکلیف همه چی مشخص میشه (نفقه مهریه اجرت المثل)و همینجوری بلاتکلیف نمیذارن بمونه ک طرف بعد ۱۰ سال بیاد ادعای مهریه کنه،پس جای نگرانی نیس.میتونید هم سند طلاق رو و هم خیلی بهتر میشه ک رای دادنامه صادرشده طلاق رو اگه موجوده چک کنید ک خیالتون بابت صحبت های ایشون راحت باشه..

(ترک انفاق از ۴ ماه تا یکسال زندان داره ک معمولا برای اینکه رضایت طرف رو بگیرن و زندان نرن پول پرداخ ...

نوشته مهریه رو در قبال حق طلاق بذل میکنه.

۵میلیون هم نوشته شده

نوشته مهریه رو در قبال حق طلاق بذل میکنه. ۵میلیون هم نوشته شده

پس ب هیچ وجه نمیتونه بگیره خیالت راحت.این حتما ی چیزی تو هوا شنیده از دیگران گفته بذا ی سنگی بزنم تو این گرونی و بی پولی... ولی مهریه رو در ازای حق طلاق بخشیده.(یعنی ی چیزی داده یه چیزی گرفته....)

پس ب هیچ وجه نمیتونه بگیره خیالت راحت.این حتما ی چیزی تو هوا شنیده از دیگران گفته بذا ی سنگی بزنم تو ...

خیلی لطف کردی،خدا دلت رو شاد کنه.

از پنج شنبه هفته ی پیش که این بنده خدا پیام داده ما تو برزخیم.

خیلی لطف کردی،خدا دلت رو شاد کنه. از پنج شنبه هفته ی پیش که این بنده خدا پیام داده ما تو برزخیم.

قربونت برم عزیزدلم. انشالله ک همیشه تو زندگیت خوشحال باشی