2777
2789

سلام دوستان من پرسشنانه صبرو بردباری و سبک زندگی دارم که میخواییم ارتباط این دوتا رو بسنجیم

میخوستم ازتون خواهش کنم این پرسشنانه که برای پایان نامم‌ تکمیل کنید لطفا🙏🙏🙏

برخی از دوستان میفگتن سوالاتش خوب بود و به تفکر وادارشون کرده😊

خواهش میکنم کمک کنید خدا خیرتون بده

منم از قابل باشم برای شما عزیزان یه صلوات هدیه میکنم. انشاالله هر کی گرفتاری داره حل بشه.برای منم کمک‌کنید. خیلی وقت درگیر پایانمم.

اگر میتونید خودتون لطف کنید و اگر نه لینک روکپی کنیدبه کسی که میتونه ارسال کنید.امیدوارم خدا هم یه روزی  دست شما رو بگیره 🙏❤

https://form.avalform.com/view.php?id=29403932

این لینکشه

یا علی🌿🙏🙏❤❤

چقدر زیاد بودن سوالات و دیگه اینکه  جوابش بعضی‌ها تو اون 4 گزینه نیست  کلا مشکله پرسشنام ...

اره قبول دارم جوابا با برهی سوالات نمیخونه. بخاطر همین اولشم توضیح دادم که برای اینکه سردر گم نشین اینو در نظر داشته باشیم که اگر موافق سوال بودیم خیلی زیاد رو میزنیم و اگر مخالف با سوال بودیم خیلی کم رو میزنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرسشنامه خیلی خیلی جهت داره. یه آدمی که مذهبی نیست اصلا نمیتونه جواب بده چون کاملا سویه یک طرفه اش مشخصه. احتمالا جواب هم اینه که اگه مذهبی نیستید صبرتون پایینه.

من واقعا دو بار رفتم سوالا رو خوندم که جواب بدم ولی رغبت نکردم

بدون اینکه بخواهم اسیر امتیازات طبقاتی شده ام  

آخه کسی که امتیاز طبقاتی داره که خودشو اسیر نمیدونه

با مؤمنان رئوف و مهربان هستم  

کسی که مذهبی نیست مهربون بودن با بقیه رو به مومن بودنشون ربط نمیده پس جوابی برای سوال شما نداره

همسر، فرزند و مال را بیشتر از هر کس و هر چیز دوست دارم.  

این دقیقا یه حدیثه. که گفته با اینا شما رو امتحان می کنیم . بعد همونو به عنوان سوال آوردی. خوب این جمله کاملا تو ذهن آشناست و جهت گیری داره

اره قبول دارم جوابا با برهی سوالات نمیخونه. بخاطر همین اولشم توضیح دادم که برای اینکه سردر گم نشین ا ...

همون خیلی زیاد و کم هم نمیشد جواب داد، سوالات خیلی اغراق آمیز هیچ کس 

نمیتونه مطلق باشه 

بدون اینکه بخواهم اسیر امتیازات طبقاتی شده ام     آخه کسی که امتیاز طبقاتی داره که خودشو ...

قبول دارم جوابا با سوالات نمیخوند بهتر بود جوابا یه کلمات دیگه میشد که بهتر مقصودو میرسوند.

این پرسشنامه استاتدارد بین المللی من خودم نساختمش ولی خب بنظر خودمم یه حاهایی ایراد داشت و بیشتر تو گزینه های جواب ها بودش.

این پرسشنامه میخواد سبک زندگی رو بسنجه در نتیجه میره سراع یه سری عادات ها و رفتارهایی که افراد غالبا درگیرشونن تو زندیگی روزمرگی. نه این که بخواد ایمانو بسنجه که بگیم چرا مثلا مهربون بودن با انسان هارو ملاک مومن بودن یا با ایمان بودن دانسته. بنابراین فقط داره عادت ها و رفتارهایی که ما در روزمرگی در طول هفته و .. غالبا انجامش میریم یعنی همون سبک زندگی رو میسنجه.

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم انشاالله که هر جا هستی شاد و سلامت باشی❤❤❤❤❤❤