2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست
شاید خوابش سنگینه نمیتونه بیدار شه

میگه هیچی متوجه نمیشم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار قبل خواب انجام بده

اب پیاز رو بادارچین بزنم ؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اصلا هیچی بهش نمیگم مثل پادشاها صبح پامیشه سفارش میکنه لباساشوبشورم‌میادتمیر باشه😐

کارخوبی میکنی گلم اون طفلک هم تقصیری نداره دست خودش  نیس فک کن ما یهو پریود میشیم ما مگ دست خودمونه؟ اونم همینطور

انشالله که نتیجه میگیری به جاش بچه های من دعا کن  اون خانوم که این به من گفت می گفت خیلی روش ا ...

خیراز بچه هات ببینی ان شالله منم نتیجه بگیرم

انشالله که نتیجه میگیری به جاش بچه های من دعا کن  اون خانوم که این به من گفت می گفت خیلی روش ا ...

خواهرزاده منم مشکل شب ادراری داشت این خانم دکتر جوون هم بود ولی خیلی خوب کمک کرد الان خوب شده دگ یکی از دوستام ایشونو معرفی کرد بهمون خداخیرش بده