2777
2789
ممنون عزیزم،خیلی سعی کردم نخورم اما نتونستم خودم رو قانع کردم که با دوتا دونه چیزی نمیشه،اما بعدش اس ...

منم مثه شما خیلییییی رعایت میکنم

و استرس میشم

حالا فهمیدم با یکم و یه ذره هیچی نمیشه تازه بدن بهش احتیاج داره  ک میزی طرفش

بخور نوش جونت

کم خوردن ک ضرر نداره

اونطوری خیلی چیزا برا بارداری بده

مگه میشه نخورد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتاجیم به دعا. ان شاالله خدا خیلی زود یه نی نی سالم و صالح بهتون بده

ممنونم انشالله خدا کوچولوتو حفظ کنه سالم بدنیا بیاد

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
منم مثه شما خیلییییی رعایت میکنم و استرس میشم حالا فهمیدم با یکم و یه ذره هیچی نمیشه تازه بدن بهش ...

من بارداری اولم خیلی رعایت کردم هرچیزی که میگفتن خوب نیست نخوردم حتی جایی هم نمیرفتم و همش استراحت بودم اما این بارداری انگارشجاعتم بیشتر شده

من بارداری اولم خیلی رعایت کردم هرچیزی که میگفتن خوب نیست نخوردم حتی جایی هم نمیرفتم و همش استراحت ب ...

دقیقن مثل من

برا اولی تا دو سه سال لب ب نوشابه و پفک و...نزدم باورت میشه؟!

حالا برا دومی ماهی یکی دوبار نوشابه یا دلستر میخورم و...

دقیقن مثل من برا اولی تا دو سه سال لب ب نوشابه و پفک و...نزدم باورت میشه؟! حالا برا دومی ماهی یکی ...

آره منم همینطور،اما الان بعضی وقتا هوس نوشابه میکنم و اصلا نمیتونم نخورم اما بارداری اولم خیلی خیلی رعایت میکردم 

ببخشید عزیز برا بچه اولتون که مشکلی پیش نیومد؟ دکتر به منم گفت آب هویج و جیگر نخور

هیچ مشکلی پیش نیومد الحمدلله

ولی این توراهیم پزشکمو عوض کردم گفت منع مصرف داره ولی نه درحدی که کلا۹ماه نخوری

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵