2777
2789
عنوان

زودتر مدرسه رفتن کلاس اول

318 بازدید | 10 پست

توی یکی دو سال اخیر کسی تونسته بچشو با پارتی یا هرجور دیگه یکسال زودتر بفرسته مدرسه؟

دخترم متولد اردیبهشته چند روز پیش ۵ ساله شد و امسال تازه باید پیش بره ولی خوندن ونوشتن بلده. 

چه عجله ایه 

بدار بره پیش دبستانی فعلا بچه رو

الان همه کسایی که زودتر رفتن کجان مگه😂

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون باهاش کار کردید؟؟ 

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

من تو فکرش بودم . البته پسرم نیمه دومیه میخواستم به موقع بره ولی شنیدم قوانین خیلی سختگیرانه شده نمیذارن . 

بذار فعلا ازاد باشه . نهایتا دوم ابتدایی میفرستی جهشی بخونه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چه عجله ایه  بدار بره پیش دبستانی فعلا بچه رو الان همه کسایی که زودتر رفتن کجان مگه😂

میترسم حوصلش سربره از مدرسه بدش بیاد هم پیش دبستانی هم اول دبستان خروف رو بخونه

اتفاقا نگرانشم میترسم بره پیش دبستانی حوصلش سربره و از مدرسه زده بشه🥺

نبابا پیش دبستانی خیلی خوبه همه بچه ها دوست دارن

آدما بایدصبرو یادبگیرن                                                       کاربری دوم
میترسم حوصلش سربره از مدرسه بدش بیاد هم پیش دبستانی هم اول دبستان خروف رو بخونه

نه عزیزم پیش دبستانی بیشتر خوش میگذرونن

بعد تکالیفش اگه بلده گاهی انجام نده

چون من یکی از آشناها بچه از بهزیستی آورد یکسال دورتر شناسنامه دادن کلی رشوه داد به مدیران تا ثبت نامش کردن و همیشه مجبور بود کلی هوامونو داشته باشه برای هدیه و کمک و اینا

تازه کرونا هست کمتر میرن😂

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
خودتون باهاش کار کردید؟؟ 

نه ،خودش خیلی علاقه نشون میداد شکل حروف رو که میدید توی ذهنش میموند بعد روی کاغذ مینوشت میپرسید این چیه ، همینطور پیشروی کرد کلمه که میدید تک تک حرفاش رو میگفت