2777
2789

سلام خانما.من ۱۲هفته و۴روزم تا ۱۲ هفته یعنی ۴روز قبل خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم فقط باحالت تهوع ویبوست دست وپنجه نرم میکردم.پنجشنبه باترشحاتم خون ابه دیدم که رفتم دکتر وبعدسنو فهمیدم که جفتم مارژیناله وگف بخاطرهمون لک دیدی دکتربهم شیاف پروژسترون دادگف شبی یدونه استفاده کنم واستراحت داشته باشم تاجفت بره بالاانشاالله.همون شب قبل گذاشتن شیاف دومرتبه دیگه هم لک دیدم وبعددیگه بطورکامل قطع شد تاامروز صبح که دوباره وقتی خودموبادستمال تمیزکردم دوباره لک داشتم 😢😢ودیگ تاالان قط شده باز.خییییییلی استرس دارم ومیترسم نکنه بعداینهمه تحمل ویار وتهوع اتفاقی بیوفته😢😢توروخدااگه کسی تجربه ایی داره باهام به اشتراک بزاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیز،نمیدونم دقیق چه جفتیه،پایین یا سرراهی،

من جفتم پایین بود مشکلی هم پیش نیومد البته شیاف استفاده کردم،سر راهی رو تجربه نداشتم انشالله ک چیزی نیس با شیاف حل بشه،فقط آرامش خودتو حفظ کن

۲۰ روز دیگه تولد یک سالگیشه  لکه بینی داشتم با شیاف پروژسترون قطع شد

خداروشکر😍😍مباارک باشه‌‌.برای منم دعاکن عزیزم.ممنون ک تجربتوبهم گفتی باشنیدن اینجور مسایل ک خداروشکر نی نیشون بسلامتی دنیااومده کلی امیدوارمیشم

خداروشکر😍😍مباارک باشه‌‌.برای منم دعاکن عزیزم.ممنون ک تجربتوبهم گفتی باشنیدن اینجور مسایل ک خداروشک ...

عزیزم این اصلا مشکلی نیست همون موقع دکترم گفت جای نگرانی نداره

مطمئن باش واسه انومالی که بدی میگن جفت کاملا اومده بالا

ان شاءالله بچتو به سلامتی بغلش بگیری

عزیزم این اصلا مشکلی نیست همون موقع دکترم گفت جای نگرانی نداره مطمئن باش واسه انومالی که بدی میگن ج ...

انشاالله.یه چیزدیگه هم هست چون من دوماه ویار دارم الان چنروزه خیلی حالت تهوعام کم شده هرروزدعامیکردم زودتر ویارم تموم بشه ک راحت شم الان نگرانم ک چرا تهوعم کم شده نکنه مشکلیه😢😢😢