2777
2789
فکرکنم اسناد بالادستی همچین چیزی بود!!اصلا آدم گیج میشه  شما چیا خوندی؟ آی سی دی ال جزء آزمون ...

ببین منابعش تو دفترچه دقیق توضیح داده کلی کتاب کمک معلم باید بخونی دوتا کتاب سنجش یه همرزمان حسین یه خدمات متقابل اسلام و ایران روان شناسی فنون تدریس بیانیه گام دوم انقلاب صعود چهل ساله و هزاران منابع دیگر قانون اساسی هم هست😁😂😂😂

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
من خیلی ها مونده ک باید بخونم 😕😕😕😔😔

من تازه شروع کردم و فقط دوسه تا منبع دارم

لیست منابع رو گرفتم ولی کتاب گیر نیاوردم,فعلا اینارو بخونم ببینم بعدشچچی میشه 

البته اینارو میخونم هم تو ذهنم نمیمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا حسین ای سی دل از کجا اوردی😁😁😁🤣🤣🤣

آخه میگفتن قبلا جزء آزمون بوده الان منابع تغییر کرده,شنیدم میگن بعد آزمون موقع مصاحبه باید این مدرکو تحویل بدیم,بازم چیزی درباره ش شنیدی خبرم کن

ببین منابعش تو دفترچه دقیق توضیح داده کلی کتاب کمک معلم باید بخونی دوتا کتاب سنجش یه همرزمان حسین یه ...

کتاب کمک معلم رو معلما دارن ازشون بگیریم ؟؟یا کتابخونه داره؟!

اسناد بالادستی آموزش پرورش رو خوندی؟خیلی توضیحات الکی و آبکی داره اصلا نمیدونم چراااا باید اینارو بخ ...

وقتی تست بزنی میفهمی همچینم ابکی نیس😂😂😂انقد ک میپیچونن

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
ببین منابعش تو دفترچه دقیق توضیح داده کلی کتاب کمک معلم باید بخونی دوتا کتاب سنجش یه همرزمان حسین یه ...

خدمات متقاببل اسلام و ایران منظورت همون فرهنگ و تمدن شهید مطهری هست؟؟نزدیک 600صفحه س,خوندی؟