2777
2789
عنوان

بنظرتون من مامان بدی هستم؟

763 بازدید | 42 پست

دخترم رو همیشه بهش میگم دخترم خیلی دوست دارم هی تا بیکار میشم صداش میکنم بهش میگم ک چقد دوسش دارم 

پنج سالشه خیلی هم روش حساسم

دیگه گاهی از حوصله میره میگه مامان میدونم منم دوست دارم

دختر عموش اومده پیشش چند روز گاهی میبرمش تو اتاق بهش اروم میگم دخترم خیلی دوست دارم

اونم اروم تو گوشم میگه حالا چرا اروم حرف میزنی میگم میترسم فلانی فکر کنه اونو دوس ندارم فقط تو رو دوس دارم ناراحت بشه گفت باشه مرسی مامان جون خیلی هم خوشحال شد🤣🤣🤣

حالا میگم نکنه من انقد به این بچه رو دوس دارم و بهش محبت میکنم بعد نامهربونی کنه باهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوبه به بچه محبت و ابرازش یاد میدی..منم همیشه به دخترم میگم خیلی دوست دارم اونم بعضی وقتا که حواسم نیس میچسبه بهم میگه عخشم خیلی دوست دارم..قربونش برم ۳سالش نشده هنوز

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...
ببخشید کسی بوده یا میشناسین که مثل من باشه بچم اسیب نبینه یه وقت

وابستگی این حد خوب نیست من اینو تجربه کردم با دخترم رابطم این طور بود بعد ک پسرم دنیا اومد چون خیلی رسیدگی میخواست دخترم بهش حسادت میکرد و میکنه و یه جواریی انگار عقده ای شد هرکاری براش بکنم به چشممش نمیاد انگار

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
ببخشید کسی بوده یا میشناسین که مثل من باشه بچم اسیب نبینه یه وقت

منم مث خودتم خیلی عاشق دخترمم همش میگم انقدررر قوربون صدقش نرم یکم سیاست داشته باشم اما باز یسره دارم نگاهش میکنم و قربون صدقش میرم😶