2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل ما شیر خودشو به بچه میداد بهش گفته بودن کلی پرهیز کنه که تو شیرش نره به بدن بچه

والا من کلی پرهیز نگه میداشتم

اما فکر میکردم از شیرمه، دیگه شیر رو هم قطع کردم

اما همچنان هست

والا من کلی پرهیز نگه میداشتم اما فکر میکردم از شیرمه، دیگه شیر رو هم قطع کردم اما همچنان هست

شامپوش گل و گیاه گرد و خاک ملحفه اش.غذاش خصوصا نون یا گوجه و رب

عطر و ادکلن و کرم خودت...

حساس نباش اگر زیاد نیست 

پسر من هفت سالشه هنوز دو طرف صورتش  خیلی وقتا قرمزه

همتا اسم خـودمه♥
شامپوش گل و گیاه گرد و خاک ملحفه اش.غذاش خصوصا نون یا گوجه و رب عطر و ادکلن و کرم خودت... حساس نبا ...

ببین به نون تست گرفت دکتر حساس نیست

عطر و ادکلن نمیزنم

شامپوش هم چند بار عوض کردم

تخم مرغ تست داده حساسیت نداره به لبنیات هم همچنین

آخه هر کی میبینه میگه چرا لپ هاش قرمزه!!!!

پسر من گرمایی هست اما لپهای قرمزش تقریبا همیشه هست

خو گرمشه پس دختر منم گرماییه بعضی اوقات بدنشم دونه دونه قرمز میزنه لختش میکنم لخت میگرده بعضی اقات

به امید روزی که تاپیک تجربه لاغریمو بزنم😖💚
شامپوش گل و گیاه گرد و خاک ملحفه اش.غذاش خصوصا نون یا گوجه و رب عطر و ادکلن و کرم خودت... حساس نبا ...

دکتر بردین شما؟

اما به رب و گوجه والا تست نداده

اگه به رب حساس باشه سخت میشه

خو گرمشه پس دختر منم گرماییه بعضی اوقات بدنشم دونه دونه قرمز میزنه لختش میکنم لخت میگرده بعضی اقات

ای بابا

امتحان میکنم، چیزای سردی میدم ببینم چطور میشه

تخم شربتی ضرر نداره؟

چیز سردی چی میتونم بدم بهش

اصلا وقتی پسرمو باردار بودم یه مدت از گرما بدنم آتیش میگرفت کف پاهام میسوخت مثل تب شدید