2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا کی ؟ تا کحا؟ الان دوساله کارم همینه

تا جایی پی ببری که عزت نفس نازنینت رو باید ازش مراقبت کنی و هیچ وقت خودت رو در یک جای اشتباه مواخذه نکنی و از خودت مراقبت کنی قوی بودن سخته

تا جایی پی ببری که عزت نفس نازنینت رو باید ازش مراقبت کنی و هیچ وقت خودت رو در یک جای اشتباه مواخذه ...

اگه حوصله داشتی بیا تاپیک آخرم نظر بده ، الان زدم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
امیدتو از دست نده من یکیو میشناسم هشت سال پشت کنکور موند تا دکتریو آورد

سهمیه خیلی حق ما رو تو رشته که میخونم عوض میکنه

طرف رتبه ۵ درصد ۳۰۰ تو سهمیه آزاد آورده 

با سهمیه شده ۹

لطفا برای قبولی کنکور ارشدم دعا کن قبولی روزانه بشم🤍🌱خدا حافظت باشه همیشه
میگذره آدما هشت ماه طول میکشه تا بتونن یکیو ببخشن و با کارش کنار بیان کم کم برات عادی میشه منم مث تو ...

ولی من دوست دارم برگرده دوست دارم بازم صداشو بشنوم دلم لک زده واسه قیافش واسه خندیدنش

هر چقدر استوری ناراحت بودن میزارم میبینه ولی جواب نمیده 

مثل مرده متحرک شدم نمیدونم چکار کنم حاظرم زندگیمو بدم ولی واسه 1بار صداشو بشنوم 

تو شاهکار خلقتی!🕊
ولی من دوست دارم برگرده دوست دارم بازم صداشو بشنوم دلم لک زده واسه قیافش واسه خندیدنش هر چقدر استور ...

کسی که بره اگه برگرده رابطه دیه شور و شوق و شکل اولشو نداره حتی اگ برگرده هم ممکنه بیشتر آسیب ببینی چون رفتارش نسبت به قبل تغییر میکنع و اذیت میشی من سه سال پای رلمو و دختر بازیاش موندم فایده نداشت حتی افسردگی حاد دارم سرش

کسی که بره اگه برگرده رابطه دیه شور و شوق و شکل اولشو نداره حتی اگ برگرده هم ممکنه بیشتر آسیب ببینی ...

ن اون به من خیانت نکرد اولش بهم گفت مشکلم اینه پول ندارم نمیتونم خوشبختت کنم

بعدش که خیلی بهش اصرار کردم گفت نمیخوامت

الانم استاتوس واتساپش رو دپ گذاشته واسه من

تو شاهکار خلقتی!🕊