2777
2789
عنوان

از کجا بفهمیم یه پسر ازم خوشش میاد

594 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها یه سوال

پسرا وقتی از آدم خوششون بیاد چه رفتارایی دارن عموما

با یه پسره اشنا شدم البته دوساله میشناسمش دو سال پیش رابطمون عادی بود سر یه سو تفاهم تموم شد 

الان حدودا یک ماهه باهمیم ازوناس که بیرونم میریم حتی دستمم نمیگیره منظورم تو ماشین ایناس ولی خب جاهای مختلف منو میبره خرج میکنه یکم خجالتیه تو رومم نمیتونه مث ادم نگاه کنه😂به نظرتون خوشس نمیاد یا مدل بعضیا اینطوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا خواهر خبرنداری همینا اب زیرکاهی هستن بعدمحرمیت پدرآدمو درمیارن نبینش حالاخودشو زده به موش م ...

توروخدا؟؟😂

این یه جوریه من حس میکنم کلا حس نداره به هیچی

اخه اولین پسریه که میبینم اینطوریه برای همین برام عجیب بود

کاش همینطوری که میگی باشه🙈😆نگرانم ازینکه چون خوشش نمیاد انقد بی حسه

من اگه پسر بودم ازین دسته میشدم 😂👊

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
ای کلک ،خداروشکرنشدی

خیلی خوبه...اگه دختری بدونه دوسش داری و دوست داشته باشه به رو خودش نیاره اون پسر خیییلی حس خوبی میگیره ..

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)