2777
2789
عنوان

بچه ها امروز روز خیلی خوبیه😍😍

99 بازدید | 7 پست

چند روزه که ساعت ۱۷ ۱۷ رو پشت هم می بینم و الان که خوندم دیدم نوشته بهبود زندگی از نظر احساسی و آرامش.

ف*ال قهوه هم گرفتم باز هم همین برام در اومد راجب بهبود روابط و آرامش از اونور هم پیج کراشم رو داشتم چک می کردم دیدم یه بیت عاشقانه نوشته.

می دونم شاید از نظر خیلیا همچین مسئله ی مهمی نباشه یا مثلا فکر کنن شاید منظور اون بیت با کس دیگه ای بوده یا اصلا همینجوری بوده یا شاید با خودشون بگن ف*ال که چرت و پرته و اینا ولی برای من که اینروزا به یه حال خوب احتیاج داشتم واقعا خیلی خوب بود.

خواستم بگم صبر نکنید برای یه اتفاق خوب بزرگ با همین چیزای کوچیک به خودتون امید بدید و شاد باشید❤😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفتس حال خوبی ندارم

خوشبحالت

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
عزیزم می گذره بالاخره هیچ چیز ثابت نیست برات یه دل شاد و یه لب خندون آرزو می کنم❤😘

فدات مرسی قشنگم😘

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊