2777
2789

من لاغرم

۱۷۰

وزن ۵۵

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
بالخره 155 یا 164 برای 155 وزن 45 برای 164 وزن 54

صورت داغون نمیشه بااین وزن؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خیلی کمه اسکلت میشه طرف😐 بنظرم اینجوری که شما میگی طرف اگه قدش مثلا ۱۵۵باشه باید وزنش ۵۰باشه پ ...

کلا وزن خانما بین پنج تا ده تا از قد کمتر باشه مثلا من که نزدیک ۱۶۶اینام وزنم۵۵و خوبه

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
من دوستمم ۱۶۰ وزنشم ۵۷ باز میگه خیلی لاغرم  ولی نمیدونم چجوری بضیا اینجوری حساب میکنن

خب بستگی ب فرم اندام داره ،من قدم ۱۶۴ وزنم ۵۸،ولی خودم دلم میخواد یکم لاغر تر بشم در حد ۵۴اینا،یعنی میگم لاغر محسوب نمیشم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
این خیلی کمه اسکلت میشه طرف😐 بنظرم اینجوری که شما میگی طرف اگه قدش مثلا ۱۵۵باشه باید وزنش ۵۰باشه پ ...

نه عزیزم اینجوری نیست من خودم قدم۱۵۲وزنمم۵۰کیلو ولی هیکلم خیلی خوبه اتفاقا یکوچولوووو شکم هم دارم

نه ولی با وزن بالا پا و زانو و کمر و.. همه داغون میشن 

بنظرم وزن کم اصلاااا‌ خوب نیست همونجوری که وزن بالا خوب نیست!

من یه دوست دارم ۴۵کیلوعه زیر چشاش گود شده یا دختر داییم همینطور من خودمم لاغر بودم اما الان وزنم زیاد خوب نیست ۵۵کیلوام 

بنظرم وزن کم اصلاااا‌ خوب نیست همونجوری که وزن بالا خوب نیست! من یه دوست دارم ۴۵کیلوعه زیر چشاش گود ...

وزن کم خوب نیست زیاد هم خوب نیست در کل قدتو منها ۱۱۰کن اون عدد مناسبه یا ام بی ای هم محاسبه کن 

من وزنم ۵۵ولی ورزش میکنم به نظرم خیلی خوبه و راضیم قدم ۱۶۶

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
صورت داغون نمیشه بااین وزن؟

اگه خیلی چاق باشی بخوای خودتو به این وزن برسونی آره صورت بد میشه 

ولی اگه از اول خودتو رو این وزن نگه داری نه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اگه خیلی چاق باشی بخوای خودتو به این وزن برسونی آره صورت بد میشه  ولی اگه از اول خودتو رو این ...

زایمان داشتم😕

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست