2777
2789
عنوان

واقعا دیگه نمی‌دونم😞

125 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها همیشه از بچگی دوست داشتم دندون پزشک بشم واقعا خیلی علاقه داشتم به درس و کتاب هم کتابهای مدرسه هم غیر درسی ...ولی امسال لعنتی دوازدهم که شدم گذاشتم کنار کلا🥲خیلی ناراحتم الان خیلی کم مونده به کنکور و من هیچی نخونذم هیچی .نه دهم نه یازدهم نه دوازدهم .دلم میخواست دندون تهران قبول شم(آخه شهرای دیگه نمیتونم برم)منظورم دانشگاه تهران وبهشتیه ولی خیلی رتبه پایینی میخواد و اصلا تواین زمان کم نمیشه .الان نیاین نگین  این مدت رو بخون خیلی دندون تهران قبول میشی نه واقعا بهتره منطقی باشیم.به نظرتون من الان یکشنبه امتحان نهاییم شروع میشه .به نظرتون ازیکشنبه تا اتمام امتحانات نهایی فقط دوازدهم بخونم مطابق برنامه این ازمونا و بعد از ۲۵ خرداد تا ۸تیر  استارت کنکوری خوندن رو بزنم برای ۴۰۲؟اوکیع اینجوری ؟یعنی برای کنکور۴۰۲ از ۲۵خرداد شروع کنم  به امید خدا دهم ویازدعم یا یه کدومشون تالستون تموم کنم و از مهر با قلم چی سه پایه رو بخونم.میشه قبول شد بچه ها ؟🥲میترسم خیلی 

دوست دارم زودتر این کنکور لعنتی امسال تموم شع زودتر واسه سال بعد شروع کنم وتموم شع بره پی کارش .پشت کنکورمونذن زود میگذره یا دیر.؟😞

برای دندون تهران باید رتبه حداقل فکرکنم ۳۰۰داشت منطقه دو .و خب اگر خدای نکرده نشه این حدود بیارم سال بعد .انشالله شاید پزشکی بجاش قبول شم پزشکی دانشگاه ایران مثلا که ظرفیتام چون یکم زیاد شده و سال بعد انشالله بیشتر از امسال میشه شاید با ۵۰۰بشع پزشکی ایران قبول شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان