2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ

138 بازدید | 6 پست

سلام خانومای عزیز وقتتون بخیر

خانوما ببخشید من امروز صبح سقط داشتم شرمنده ام یه تیکه بزرگ و یه کوچیک و کلی لخته ازم بیزون اومد.

سوالم اینه کسایی که متاسفانه این تجربه رو دارن میشه بگن خونریزی بعدش طبیعیه؟ تا کی ادامه داره؟

من الان یکم کمر درد و یکم دلدرد و خونریزی دارم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
بعداز دفع کم کم خونریری کم میشه و درذ هم کمتر بعضیا دردم ندارن دیگه اگه دیذی دردت  ادامه داشت ...

دردش خیلی کمه صبح قبل دفع خیلی بود که الحمدالله گذشت

خداخیرت بده عزیزم ممنونم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش همین که دفع شد خیلی خوبه.خونریزی شاید دو سه روزی باهات باشه.تموم که شد برو سونو بده بقایا ...

آره الهی صدهزار مرتبه شکر 

عه خداخیرت بده ممنونم عزیزم من فکر میکردم دیگه یهو خونریزی کامل قطع میشه😄

خب خداروشکر پس دفع شده  خونریزیتم کم کم کمتر میشه

الهی شکر.

ممنونم عزیزدلم الهی تنت سلامت باشه