2777
2789
عنوان

ماجرای بامیه دردسرساز وشمسی خانم🤣

1112 بازدید | 12 پست

تاپیک قبل   

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

با اجازه استارتر 

خانوما میآین اولین تاپیکم یکم شاد شید 

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@قلبی_از_جنس_یخ  

@تاول  

@الیزابت_باتوری  

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

سلام عزیزم خوبی؟؟ من با اجازت تاپیکای قبلیتو خوندم خیلی قشنگ نوشتی. واقعا تاثیر گذاره. مخصوصا تاپیک زایمان دومت خیلی خوبه که اینقد محکم و با اراده هستی واقعا تبریک میگم. خیلی خوب شد که تاپیکتو خوندم دو ساله میخام بذارم باردار بشم ولی جرات شو نداشتم امروز احساس کردم واقعا خیلی ضعیفم نمیتونم با خودم کنار بیام کاش میشد کمکم کنی خیلی به راهنمایی و روحیه ات نیاز دارم🙏🙏🙏🙏

استارتر خیلی باحالی خوشم اومد.. لطفا لابکم کن تاپیک های روزمرگیت رو بعدا بخونم

سلام عزیزم ممنون چشم😍❤️❤️

اسی کرمانی

یس بیبی😎

سلام عزیزم منم کرمانیم شما کدوم شهر یاروستایین؟؟

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره