2777
2789
عنوان

چقدر از این تاپیکهایی ک هی میگن ....

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 28 پست

هر کسی یه مشکلی داره قطعا مشکل شما دیگه برا اونا مضخرفه هر کسی عقایدی داره نمیشه که بزور به کسی تحمیل کرد  باید درک داشت   پس مجردا بگن از تاپیکای مادر شوهر و جاری و اینا بیخودن   خب منکه تاپیک پر محتوا تو این سایت کم دیدم 

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اونا مخالفم با شما هم مخالفم  اولا که برداشت تون از ازدواج اشتباهه مگه اکثریت دعوا و کتک و ...

اخه مگه با دعای ما خواستگار از سقف ظاهر میشه میخوای ازدواج کنی؟ اوکی یا باید بری با یکی آشنا شی یا بری تو جامعه… بعد یه جوری میگه طرف انگار ۵۰ سالشه میزی میبینی ۲۲-۲۳ سالشه 😑😑😑😑

توهین نکن زشته!

چشم 

الان داری از حس ششم طرفداری میکنی؟

ادمی که برا حس ششم و فا   ل وقت میذاره احمق نیست عاقله؟

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
هم زشتی هم بیکاری هم فقیری 😐  منم پسر باشم نمیرم خاستگاریش

چی داری میگی ؟ 

چه ربطی داره اخه؟ 

شما نگاهت به خودت کالاگونه ست !! اما بقیه اینطوری نیستن 

کسی که از نظر مالی و قیافه سطح پایینی داره با یکی هم سطح خودش ازدواج می‌کنه! 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
اخه مگه با دعای ما خواستگار از سقف ظاهر میشه میخوای ازدواج کنی؟ اوکی یا باید بری با یکی آشنا شی یا ب ...

مگه من گفتم دعا کنید ؟ 😐

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     

با اجازه اسی 🥀

دوستان عزیز لطف میکنید واسه قبولی منم یه حمد مهمونم کنین ممنونتون میشم🌹 اگه خوندین لایک کنین مررررررسی⚘⚘⚘⚘⚘

😍😍😍❤❤❤

بیا نجنگیده نبازیم ..........خب؟