2777
2789

از عید فطر قدغن کرده دلم برای بابام تنگ شده 

کاش نسل مردای بداخلاق منقرض میشد

😓😓😭😭😭

دلم برای مادرم تنگ نمیشه چون اون منو داد به این مرد بداخلاق 😭

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

عزیزم خودت سکوت میکنی اگه کوتاه نیای هیچ غلطی نمیتونه بکنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ساله شوهرم پاشوخونه مامانم نزاشته فقط گه گداری خودم وبچه هامیریم بااینکه همه جامیگه مادرزنم فرشتس بابابام که داره کارمیکنه پولش دسته بابامه وهفته ایی یکی دوباروحتماباهاش درارتباطه😐

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...
من سه ساله شوهرم پاشوخونه مامانم نزاشته فقط گه گداری خودم وبچه هامیریم بااینکه همه جامیگه مادرزنم فر ...

پس چشه؟؟ 😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

با اجازه اسی 🥀

دوستان عزیز لطف میکنید واسه قبولی منم یه حمد مهمونم کنین ممنونتون میشم🌹 اگه خوندین لایک کنین مررررررسی⚘⚘⚘⚘⚘

😍😍😍❤❤❤

بیا نجنگیده نبازیم ..........خب؟  

با اجازه استارتر 

خانوما میآین اولین تاپیکم یکم شاد شید 

شرمنده ها اسی ،ولی واقعا حال ادمو خوب میکنه

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

رو چه حسابی باید به حرف شوهرت گوش بدی؟

حتی خدا هم ترک کردن و قطع صله رحم با والدینو گناه میدونه بعد یه مردک از راه نرسیده واسه ت تعیین تکلیف میکنه

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....