2777
2789

من از بدو تولد این شیشه رو استفاده کردم تا ۶ماهگی با سری شماره یک مشکلی نداشت و شدیدا راضی بودم،سری شماره دو رو انداختم با نق و نوق گرفت و الان ک ۹ماهشه سری شماره سه انداختم،ولی هم سری دو و هم سه رو کاملابرعکس میکنم ،شیر سرریز میشه ،ولی عمودی قطره قطره میاد،خیلی اذیت میکنه تا شیشه رو بگیره و بی قراره،بنظرتون سرشیشه مشکل داره یا حالت عادیشم همینجوریه؟شدیدا چکه میکنه،یکم خم بشه تو کیفم کامل می ریزه در حالی ک چندروز پیش شیشه اونت دیدم اینجوری نبود

پسر من پستونکشو داش برند خوبیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول اونت استفاده کردم براش

کاملا عمود میگیرید سرریز میشه؟من تا۶ماهگی ک از سری شماره یک استفاده میکردم کاملاراضی بودم ولی بعد ک دو و سه انداختم واقعا وضعیت دیوانه کننده ای شده،البته زاویه درست بگیریم قطره ای میاد ولی متاسفانه پسرم سرشو کاملا میکشه عقب و باید عمود شیشه رو بگیرم براش ک اذیت میشه،عکس رو در تلاشم بفرستم ولی نمیاد

کاملا عمود میگیرید سرریز میشه؟من تا۶ماهگی ک از سری شماره یک استفاده میکردم کاملاراضی بودم ولی بعد ک ...

نه دخترم عادت دادم سرش ب بغل باشه بخوره که خدای نکرده تو حلقش نپره مثل سینه مادر

ماهرخ هستم 
استارتر آخرش چی کار کردی ؟ منم میخوام دکتر براون بگیرم منتها نمیدونم خوبه یا نه

سلام عزیزم سری دهانه ازاد انداخته بودم 

قطره ای بندازی خیلی خوبه 

من راضی بودم 

پسرم از یکماهگی تا بک سال و نیم خورد مشکلی هم نداشت 

ولی خب شستشوی‌سختی داری اونت راحتتره 

وااااااای منم این مشکلو دارم یکدفعه میپره تو گلوی بچم دیگه شیرشو نمیخوره تو این یکماه اخیر فقط ۴ دفعه سرشیشه خریدیم خسته شدیم مخصوصا اینکه بچم اذیته از یکطرفیم نمیدونم چی بگیرم بچم قبول کنه از بدو تولد از این برند استفاده کرده میگن به این عادت کرده برند دیگه ای رو نمیگیره سرشیشه اش تمل هست یا از این باریکها برای من شیشه و سرشیشه باریک هستش آخرش چکار کردی اگه راهنماییم کنی خیلی ممنونت میشم دارم دیونه میشم دیروز رفتم سیسمونی فروشی کلی گشتم تا یه سرشیشه پیدا کردم شبیه سرشیشه دکتر براون برند یومامی اما بچم باهاش راحت نیست موقع خوردن خیلی صدا میده سفتتر هم هست الانم شیرش رو نصفه خورده بقیه اش رو نخورد بهم بگو چکار کردی ؟

متوجه نشدم یعنی چی سری دهانه آزاد بوده ؟ کجاش رو میگید ؟ 

سلام عزیزم 

دکتر براون شماره دو به بعدش بدرد نخوره سعی کن سرشیشه رو عوض نکنی اگه با قبلیا راحته،یک قطره داره،دو قطره و سه قطره ک همون جریان ازاد میشه  

ریان ازاد اصلا نگیر چون میپره تو گلوی بچه 

حالا من درست تو خاطرم نیست چون مربوط به یکسال پیشه ولی فکر کنم قدیمیشو انداختم 

البته طفلی انقدر اذیتش کرد ک همون یکسال و نیم دیگه شیشه رو  نگرفت و با نی میخوره