2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اینم بگم پریودم منظمه همیشه

میاد نگران نباش

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عزیزم برای تست کردن حداقل باید ده روز از پریودت گذشته باشه طی چهار روز مشخص نمی کنه 

همه علائم پریودی رو دارم اما نمیشم 

امروز هم ترشحات آبکی داشتم با عرض معذرت

نگرانیم واسه اینه که سه ساله دارم انتظار میکشم  میخوام نیاد

خدا بزرگه 

ان شاءالله ماه بعد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
تست رو بعد از ظهر زدم فردا صب هم میزارم ناشتا ببینم چی میشه  تروخدا واسم دعا کنید

ببین تست من ظهر انجام دادم مشخص کرد که حامله ام ..یعنی نمیخاد ناشتا باشی ..بعد گفتم که باید ده روز از وقت پریودت گذشته باشه..هنوز خیلی زود بخوای تست انجام بدی ..بسپار ب خدا ی هفت روز دیگه وایستا بعد تست کن اگه حامله باشی با همون تست هم مشخص میشه که هستی یا ن 

تست رو بعد از ظهر زدم فردا صب هم میزارم ناشتا ببینم چی میشه  تروخدا واسم دعا کنید

توکلت ب خدا باشه ..از درگاهش نامید نشو ...منم واست دعا می کنم که انشالله خدا یه نی نی خوجتل بهت بده ..