پرشوکا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9253 عنوان یاکریم 88 بازدید | 8 پست سلام بچه ها الان چند روزه یاکریم میاد رو تراس خونمون من شنیدم قدمش خوبه آره؟ من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه 1401/02/25 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیف عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 12592 من لجم گرفت،هی رفتم اوندم که ب ن.حوصله فصله و صدا جوجه هاش و نداشتم.تازه گربم همش میرفت بالکن
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47012 ارره مااز پارسال پرورش جوجه شونو داریم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
تاتلی_مامی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 6104 من یه بار تو حیاط مدرسه دیدم همش داد میزدم وااای بچه ها یاحسین اینجا نشسته🤣🤣🤣🤣بعد تو ذهنم میگفتم یا حسین بود یا یا ابلفضل اسمش شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته
پرشوکا مدیر استارتر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9253 ارره مااز پارسال پرورش جوجه شونو داریم ممنونم عزیزم من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47012 من یه بار تو حیاط مدرسه دیدم همش داد میزدم وااای بچه ها یاحسین اینجا ن ... واییی خدا خفت نکنه استغفرالله از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
بهار٦٦ عضویت: 1396/01/20 تعداد پست: 2013 من که خیلی بدم میاد تا میان کیشتشون میکنم که برن . دست خودم نیست هم میترسم هم خوشم نمیاد
تاتلی_مامی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 6104 واییی خدا خفت نکنه استغفرالله 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته