2777
2789
عنوان

نوزاد رو کجا بخوابونم که امن باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالش بچین دور و برش کنار دیوار کورم نیستن دیگه ملت انقد نگران نباش

فکر میکنی...بچه چون کوچولوعه و هرومه و صدا نداره ممکنه پا بزارن روی دستش یا پاش. خود من یبار بچه خواهرمو ندیدم .یعنی دیدما اما چون خواب بود و کوچولو دیگا دقن تکردم نزدیک بود پام بره روش. خواهرم یدفعه داد زد  قبلش سریع حولسمو جم کردم🤢

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
گوشزد کن ب بچها مراقبشم باش خودت ی پشه بندی چیزی ک حاله ایم باشه برامده پا نزارن روش میتونی بذاری خ ...

یکی از دوستان پیشنهاد پشه بند دادن خیلی خوشم اومد ایشالا فردا میخرم

تازه اگه بریم مسافرت با خودم میبرم در کل کاربردیه

خدایا مرسی        

فکر میکنی...بچه چون کوچولوعه و هرومه و صدا نداره ممکنه پا بزارن روی دستش یا پاش. خود من یبار بچه خوا ...

دقیقا

مخصوصا شبا که جا میندازیم خونه پر پتو و بالش میشه دیگه کسی متوجه نمیشه پشت اون بالش بچه هست

خدایا مرسی        

یکی از دوستان پیشنهاد پشه بند دادن خیلی خوشم اومد ایشالا فردا میخرم تازه اگه بریم مسافرت با خودم می ...

آره خیلی خوبه برا بچه

مخصوصا تابستون پارکی چیزیم بری همه جا میتونی ببری

دقیقا مخصوصا شبا که جا میندازیم خونه پر پتو و بالش میشه دیگه کسی متوجه نمیشه پشت اون بالش بچه هست

اره بابااا  خییلی حواست باشه بش . گناه دارن کوچولوان.

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺