2777
2789
عنوان

سابلیمینال

116 بازدید | 10 پست

سلاملکمم، شب همگی بخیر🦦

بچه ها از ساب استفاده کردین؟ نتیجه داده؟ 

و اگر استفاده کردین از کجا گوش کردین

لطفا نیاین بگین الکیه و چرته، تحقیق کردم راجبش عزیزکم

اصن چی هست

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
اصن چی هست

وایی🥲😂😂

سرچ کنی دستت می یاد

ببین یکسری فایل صوتی هست که پیام میفرسته به ناخوداگاهت

ولی باید مراقب باشی چی گوش میدی چون معلوم نیست چه چیزی وارد ناخوداگاهت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی🥲😂😂 سرچ کنی دستت می یاد ببین یکسری فایل صوتی هست که پیام میفرسته به ناخوداگاهت ولی باید مر ...

عههههههههههههه

مثلا فرکانس میفرستن؟

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
اوهووم ولی غیرمستقیم ینی ضمیرخوداگاه نباید متوجهش بشه

باشه من دانلود میکنم پادکستشو 

بعد خودمو میزنم به کوچه علی چپ😐😐😐😂

حالا اینا به کنار 

من به قانون جذب اعتقاد دارم 

توی ایام عید ما رفتیم مسافرت ،توی یه شهر دور 

بعد من با دختر خاله ام شروع کردم به صحبت کردن راجع به یکی از همکلاسی هام که یکساله ازش خبری ندارم 

بعد دقیقا یک ساعت بعد من و دختر خالم رفتیم بازار ،من دوستمو دیدم 

پرام ریخت بخدا

باشه من دانلود میکنم پادکستشو  بعد خودمو میزنم به کوچه علی چپ😐😐😐😂

وای😂😂😂😂

نه منظورم این نبود کههه 😂

بعضی فایل ها کامل متوجه میشی چی دارن میگن

ولی فایل ساب باید به صورت نجوایی باشه که ضمیرخوداگاه متوجه نشه چی میگه

برو یکی از فایل های رایگان سایت سابلیمیران رو گوش کن متوجه میشی چی میگم... 

اونی که نوشته نجوا، اگر صداشو بلند کنی متوجه میشی چی میگه، ولی متوسط باشه یا اون سایلنت رو گوش کنی متوجه نمیشی

وای😂😂😂😂 نه منظورم این نبود کههه 😂 بعضی فایل ها کامل متوجه میشی چی دارن میگن ولی فایل ساب بای ...

اعععع

که اینطور

مرسی از توضیحاتت