2777
2789
عنوان

خواستگار دندونپزشک

349 بازدید | 16 پست

سلام شب همگی بخیر 

من جدیدا یه خواستگار دندونپزشک دارم و خودم ۲۰ سالمه 

خانوادم متوسط به بالا و خانواده اونا از ما بالاتر 

خودم پارسال فیزیوتراپی اوردم و نرفتم و موندم برا داروسازی 

از طرفی خیلی زیاد از ازدواج سنتی میترسم اما این موقعیت خوبیه تقریبا 

حس میکنم ازدواج خیلی سخته 

نمیدونم فرصت آشنایی بدم یا نه 

البته بعد کنکور 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 💫🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر یهو دلم گرفت

منم یه خواستگار دندونپزشک داشتم بابام راضی نشد منو بده بهش☹️

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
اخه فیزیو ک خیلی خوبه چرا نرفتی

دور بود من خیلی زحمت کشیدم و واقعا دارو میخواستم اما رتبم لب مرزی بود ۳۹۰۰ دیگ از حرصم نرفتم امسالم خوندم 😑

مرا هزار امید است و هر هزار تویی 💫🌱
چیراا

هی خواهر

بابای پسره آسم شدید داشت

گفتن باید بریم شمال زندگی کنیم

بابامم گفت من دختر به راه دور نمیدم

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️