2821
2789
عنوان

چجوری سردی رحم و بدنم رو برطرف کنم

11331 بازدید | 16 پست

سلام دوستان  من خیلی طبعم سرده  طوری ک اگه یه روز برنج.بخورم دیگه تا شب بیست بار دفع ادرار دارم  خودم متوجه سردی بدنم هستم  . الان چند روزه دارم صبحا چایی نبات و دارچین میخورم  تا شاید یکم   کم بشه از سردی اما  زیاد جواب نمیده .. یچیزی میخام ک  کلا راحت شم از این سردی بدنم چی بخورم ؟ برنج رو ک کلا قطع کردم و نمیخورم ...  بنظر خودم شاید تنها دلیل باردار نشدنمم تا الان همین باشه .. چکار کنم  توروخدا کمکم کنید 

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مخلوط عسل و سیاهدانه که بهش میگن دوسین.

خرما و عسل و مغزها مث بادام هندی و پسته.

ارده و سه شیره که خیلی مقوی هست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
هر روز زنجفیل تازه دم کپ با عسل یا نبات بخور من بعد از مدتی خوب شدم بستگی به شدتش داره

فک کنم  از من خیلی شدیده  .   شما  فقط  همین کارو کردی ؟ ک خوب شدی

یه دکتر طب سنتی مطمعن پیدا کن و برو پیشش 

طبع سرد و گرم خیلی روی نازایی تاثیر داره همسایه مادرم رحمش خیلی گرم بود بچه هاش سه ماهه سقط میشد رفت پیش دکتر طب سنتی زیر نظر بود جوشانده می خورد تا بچه پنجمش موند 

یه دکتر طب سنتی مطمعن پیدا کن و برو پیشش  طبع سرد و گرم خیلی روی نازایی تاثیر داره همسایه مادر ...

آره اینو مطمئن بودم ک تاثیر داره  و الانم دارم اثراتش رو می بینم .. 

منم مثل شماطبعم سرده هرروز دارچین دم کن بخور عسل خرما دوسین بخور صبحا ..همراه پنیرسیاهدانه بخور شباقبل خواب ب شکمت روغن سیاهدانه بمال 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
برو پیش دکتر طب سنتی انشالله خوب میشی

اخه پیش هرکی میرم  فقط میخاد  محصولاتشو بزور به ادم بفروشه  بخدا یجا رفتم طرف هیچی حالیش نبود هی الکی دارو میدااد اخرش  فهمیدم دیگه نرفتم  .. اصلا کسی مورد اعتماد نیس 

بادکش چجوریه

والا با نوشتن نمیشه فهموند باید تو گوگل سرچ کن ببین ویدیو اموزشی چیزی نداره.ولی عالیه بادکش گرم چون جریان خون رو به اون ناحیه افزایش میده باعث میشه هم اون قسمت گرم شه هم سلولها به علت افزایش جریان خون جوانسازی شن.من خودم با اینکه ذخیره تخمدانم کم بود و سردی رحم داشتم با این کارها درجا حامله شدم

والا با نوشتن نمیشه فهموند باید تو گوگل سرچ کن ببین ویدیو اموزشی چیزی نداره.ولی عالیه بادکش گرم چون ...

سلام وقتتون بخیر از تاپیک تون خیلی وقته گذشته ولی خواهش می کنم بگین چکار کردین چون ذخیره من هم خیلی کمه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز