2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه..جیران طلسمو میگیره و دوباره دل شاهو بدست میاده..بچه پسر بدنیا میاره و ولیعهد میشه.. بنظرم

تو داستان واقعیش فکر کنم دو سه تا پسر بدنیا میره که تو بچگی میمیرن (حالا یا میکشنشون یا خودشون میمیرن رو نمیدونم) 

پسر شکوه شاه میشه که شکوه السلطنه هم قبل از اینکه پسرش شاه بشه فکر کنم میمیره و آرزوی مهد اولیا شدن رو به گور میبره 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
تاریخ بخون چهارتا بچه میاره هرچهارتارو میکشن😢 اخرم پسر زن سوم طکوه السطنع که همون مظفرالدین شاه.ش ...

آره ولی شکوه السلطنه قبل از شاه شدن پسرش میمیره و مهد اولیا نمیشه 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم