2777
2789
نمیدونم، ولی حس کردم مردونگیشه😄🙈

آخه من پسر دارم اصلا این قد مردونگی نداره 🤣نهایت یه سانت..تو تمام سونو ها هم معلوم نمیشد اصلا 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

پسره 

به بچه ی داداشم گقتم دختره دختر بود😎😎😎😎😎😎😎

تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمی‌آییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم میگی

پسر

تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمی‌آییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
آخه من نپرسیدم جنسیت رو حدس بزنن‌ اونم نگفت

میپرسیدی خب مامان منم موقع بارداری  توی ان تی سونو هیچی نگفت دکترهم هیچی نگفت اون موقع انومالی نبود دیکه ما نمیدونستیم بچه چیه تا۳۳ هفته مامانم رفت سونو بازم مامانم نمیپرسید هی به مامانم اشاره میکردم بپرس بچه چیه اخرم مامانم نپرسید بچه چیه دکتر خودش گفت بچه دختره  همه هم فک میکردن پسره میگفتن بچه چیه ماهم میگفتیم نمیدونیم فک میکردن پسر نمیگیم درحالی که خودمونم تا۸ماهگی نمیدونستیم چیه

آخه من پسر دارم اصلا این قد مردونگی نداره 🤣نهایت یه سانت..تو تمام سونو ها هم معلوم نمیشد اصلا 

خدا حفظش کنه چند وقتشه؟😍 خب اینا هنوز شکل نگرفته، به مرور کوچیک میشه

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋

منم ان تی چیزی نگف موندم توخماریش😁

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
ایشالا سالم و سلامت باشه عزیزم

ممنون عزیزم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خدا حفظش کنه چند وقتشه؟😍 خب اینا هنوز شکل نگرفته، به مرور کوچیک میشه

وقتی بدنیا اومد یه سانت بود الان دوبند انگشت در حالت نعوذ ۳ سالشه ...ولی تو سونو آدم معمولی نمیبینه فقط خود دکتر میبینه تازه اونم کلی خطا دارن

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم