sasa77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1817 عنوان کسی دانشگاه ازاد تهران شمال یا مرکز هست؟! 536 بازدید | 6 پست خوابگاه داره؟!جو بچه هاش چه جوریه؟! استادا سخت میگیرن؟! 1401/02/24 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parinazzz24 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11965 من مرکز بودم خوابگاهش رو نمیدونم ولی هم رشته ایای من بیشترشون درس خون بودن و فضا رقابتی بود استادا ها هم یا سختگیر بودن یا پایه بودن میانه نداشتیم این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲
sasa77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1817 من مرکز بودم خوابگاهش رو نمیدونم ولی هم رشته ایای من بیشترشون درس خون بودن و فضا رقابت ... راستش عزیزم من میخوام زبان بخونم یکی از این دانشگاه ها با سوابق .معدلم بالای ۱۹ هست میدونم میارمفقط میخوام کنارش واسه کنکور هم بخونم چون شرایط خونه موندن ندارم .به نظرت فرصت میکنم؟!
sasa77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1817 من مرکز بودم خوابگاهش رو نمیدونم ولی هم رشته ایای من بیشترشون درس خون بودن و فضا رقابت ... من یکی از دوستام دانشگاه ازاد مرکز استانمون میخونه واقعن از لحاظ فرهنگی اصن غیر قابل تحملن هم کلاسیاش تهران مرکز بچه هاش از این لحاظ اوکین؟! البته میدونم هر جایی خوب و بد داره ولی خب بعضی وقتا یکی بیشتره
parinazzz24 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11965 من یکی از دوستام دانشگاه ازاد مرکز استانمون میخونه واقعن از لحاظ فرهنگی اصن غیر قابل تحملن هم کلاسیا ... اصلا دانشگاه آزادای تهران رو با شهرستان مقایسه نکن دانشگاه آزاد شهرستان اکثرا دانشجوهاش درس نخونندانشگاه تهران مرکز و علوم تحقیقات توی تهران یه لول بالاتر از بقیه آزاداست این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲
parinazzz24 عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11965 راستش عزیزم من میخوام زبان بخونم یکی از این دانشگاه ها با سوابق .معدلم بالای ۱۹ هست میدونم میارم فق ... اره چون ترمای اول بیشتر دروس علوم پایه هستن خیلی ازتون کار نمیکشن ترمای بالاتر که دروس تخصصی میشه کار ازتون میخوان مخصوصا تو رشته های مهندسی زبان که بیشتر تئوری هستش این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲
sasa77 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1817 اره چون ترمای اول بیشتر دروس علوم پایه هستن خیلی ازتون کار نمیکشن ترمای بالاتر که دروس تخصصی میشه کا ... مرسی ازت 💚