2821
2789

من مرکز بودم 

خوابگاهش رو نمیدونم 

ولی هم رشته ایای من بیشترشون درس خون بودن و فضا رقابتی بود 

استادا ها هم یا سختگیر بودن یا پایه بودن میانه نداشتیم

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

من مرکز بودم  خوابگاهش رو نمیدونم  ولی هم رشته ایای من بیشترشون درس خون بودن و فضا رقابت ...

راستش عزیزم من میخوام زبان بخونم یکی از این دانشگاه ها با سوابق .معدلم بالای ۱۹ هست میدونم میارم

فقط میخوام کنارش واسه کنکور هم بخونم چون شرایط خونه موندن ندارم .به نظرت فرصت میکنم؟!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من مرکز بودم  خوابگاهش رو نمیدونم  ولی هم رشته ایای من بیشترشون درس خون بودن و فضا رقابت ...

من یکی از دوستام دانشگاه ازاد مرکز استانمون میخونه واقعن از لحاظ فرهنگی اصن غیر قابل تحملن هم کلاسیاش 

تهران مرکز بچه هاش از این لحاظ اوکین؟! البته میدونم هر جایی خوب و بد داره ولی خب بعضی وقتا یکی بیشتره

من یکی از دوستام دانشگاه ازاد مرکز استانمون میخونه واقعن از لحاظ فرهنگی اصن غیر قابل تحملن هم کلاسیا ...

اصلا دانشگاه آزادای تهران رو با شهرستان مقایسه نکن 

دانشگاه آزاد شهرستان اکثرا دانشجوهاش درس نخونن

دانشگاه تهران مرکز و علوم تحقیقات توی تهران یه لول بالاتر از بقیه آزاداست

راستش عزیزم من میخوام زبان بخونم یکی از این دانشگاه ها با سوابق .معدلم بالای ۱۹ هست میدونم میارم فق ...

اره چون ترمای اول بیشتر دروس علوم پایه هستن خیلی ازتون کار نمیکشن ترمای بالاتر که دروس تخصصی میشه کار ازتون میخوان 

مخصوصا تو رشته های مهندسی زبان که بیشتر تئوری هستش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز