2777
2789
عنوان

اختلاف خانواده

111 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من پدر و مادرم اختلاف شدید دارن الان ۱ ساله تقریبا مادرم گذاشته رفته از خونه پدرم هم هی لج میکنه بعدش خوب میشه منم وسط افتادم نمیدونم چیکار کنم شدم شبیه مخابرات الان مادرم خونه خالمه که طبقه ی پایین ماس بعد پدرم تا ۱۱ شب نیست کار داره . بحث شده حالا پدرم میگه فعلا حق ندارید جایی برید ولی مادرم اومد خواهر و برادرم و به بهونه درس برد پایین منم بچه ی بزرگم مادرم اختلال عصبی داره حالش بد میشه عصبی میشه منم جرعت ندارم چیزی بگم حالا میترسم پدرم بیاد ببینه اونا نیستن خیلی عصبی بشه نمیتونمم زنگ بزنم بهش میترسم جریان ناجور بشه  ترخدا کمکم کنید بگید چیکار کنم منه بد بخت 😓 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چه گیری افتادی  اخه تو این سن با ۳ تا بچه اختلافشون سر چیه

والا عزیزم سنم ۱۸ 

بعد اختلافشونم جریان داره هم پدرم توش مقصر بوده هم مادرم دعواشون میشه ۱ سال پیش بعد مادرم مشکل عصبی داشت خانوادش میان میبرنش بعد دیگه از اون موقع نمیاد  

والا عزیزم سنم ۱۸  بعد اختلافشونم جریان داره هم پدرم توش مقصر بوده هم مادرم دعواشون میشه ۱ سال ...

انشاءالله ک از خر شیطون بیان پایین 

باباتم چیزی گفت سریع دست پیش بگیر بگو به من چه خسته شدم خجالت بکشید با این سنتون مثل بچه های ۵ ساله همش دعوا و قهر میکنید بعدش برو تو اتاق دروبکوب بهم

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید