2777
2789

واقعا نمی‌فهمین کار نیست واس مرداش نیست تازه تو جامعه ای که خیلی کارا واس مرد بد نمیدونن ولی واس خانوما..... من دنبال کارهستم فقط فروشنده کی هست که اونم میگن ماه ۱تا۲تومن خوب میصرفه با یه بچه برم معلومه نه پس لطفاً نمک به زخم نپاشین منم آرزومه مستقل بشم درس خوندم زحمت کشید اما کار نیست باور کنید همیشه ازتنبلی نیست که ما بیکاریم

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ درس میخوندی حتما کار بود

از اون حرفا بود هاااااا

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

استقلال خیلیرخوبع کلا 

هر زنی باید تو زندگی اینقد جمع کنع ک دستش جلو کسی دراز تباش

البتع این عقیدع منع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دقیقا حرف دلمو زدی

تو بعضی شهرا واقعا کار نیس

منم در ب در دنبال کارم همش فروشندگی

خدا شاهده همین دیروز مغازه نزدیک خونمون اگهی زد فوری بهش پیام دادم دیدم گفت ماهی ۷۰۰