2777
2789
عنوان

زندگی همین طوریش سخته

331 بازدید | 32 پست

مادرم هفته پیش برام از روستا نون اورد.بخاطر مشکل گوارشی که دارم فکر میکنن برام خوبه.گفتم بزار بالای راه پله.

همسرم پنجشنبه اومد و جمعه نونمون تموم شد.رفت بخره ،برگشت گفت نبود.صبح شنبه چند تاش رو اب زدم برا بچه ها صبحونه دادم.

اینم بگم شوهرم سابقه راحت طلبی داره.

حالا مامان جان زنگ زده که نون خریدید؟ گفتم چطور مگه؟ گفت میگن نون نیس! گفتم دیروز رفت گفت جمعه بود نون تموم شده شنبه میگیره.مامان گفت حالا امروز گرفت؟ بنده خدا اخه شش صبح رفته سر کار الانم نیومده چرا اذیت میکنی؟

برگشت گفتم میدونستم تا اون نونها تموم نشه این تکون نمیخوره!!!!

حالل مثلا خوبی کردی ؟ قبول باشه.یه احسانی از دست رسید کلا نابودش کردی رفت.مگه من درخواست داده بودم بنده خدا.از صبح همین طور خود بخود بغضم میترکه.همه نونهای سفره رو برگردوندم تو راه پله.شاید همسر من یا خودم ایرادی داشته باشیم ولی خواهش میکنم شما دلت نسوزه.زندگی همین طوری سخت هست سخت ترش نکنید

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان به مامانت خورده گرفتی؟بیا و مادری کن....هعی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نون هست ک...طرف الکی ب مادرتون گفته نیس...من خودم صبح نون گرفتم...نون لواش...بربری ها هم باز بودن 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن