2777
2789
عنوان

بازم خیانت کرد

447 بازدید | 39 پست

قبلا توی تاپیک ای سه سال پیش گفتم شوهرم خیانت کرده رفتم دم در زنیکه و باعث شدم شوهرش بفهمه که خوب کردم دمم گرم شوهرمم خرم کرد و موندم سه ساله روز خوش ندارم همش استرس دارم 

پریشب رفتم توی ریز مکالمات تلفنی و دیدم با یه شماره دو دفعه حدود نیم ساعت توی روزهای مختلف حرف زده اومدم توی تماسها دیدم پاکش کرده اون تماسا توی گوشی نیست شماره ذخیره کردم دیدم پروفایل واتساپش برام نمیاد ولی برای شوهرم اومد و اسم یه زن بود روی پروفایل و یه بیوی لوس و مضخرف بعدازظهر زنگ زدم جواب نداد بعد با یه خط دیگه پیام داد که کاری داشتی؟منم به خط اول زنگ زدم حرف زد گفت اشتباه گرفتی البته من گفتم با فلانی کاردارم یه اسم دیگه گفتم آخرشم گفت خط شوهرمه از صداش حدس زدم همسایس و باز به اون یکی خط هم زنگ زدم گفتم فلانی رو نمیشناسی گفت نه شما کدوم شهری من گفتم شما کدوم شهری الکی گفت کرج بعد شماره اون همسایه رو از مادرشوهر گرفتم که دقیقا شماره دومی بود.

کدوم شوهری بهش زنگ بزنن به زنش میگه تو زنگ بزن ببین کیه.یا خطی که باهاش کار می‌کنه رو میده زنش واتساپ فعال بکنه باهاش چرا باید می‌گفت کرجم چرا شوهرم تماسا رو پاک کرده اصلا چرا شوهر اون باید بیاد با شوهر من اینقدر تلفنی حرف بزنه ... همه چیز مشخصه ولی من نمی‌دونم چطوری ثابت کنم از صبح منتظرم به هم پیام بدن واتساپ شوهرمو نصب کردم ولی پیام نمیدن.شاید زنگ بزنم به زنه و بگم پرینت تماست و صدات و همه رو دارم اگر اعتراف نکنی میام جلو درتون.

به نظر شما حتی ۱درصد ممکنه قضیه دیگه باشه با این تفاسیر؟شوهر من توی طلبکار شدن و جمله داری قضاوت میکنی بی نظیره اگر بگم و خودم نتونم ثابت کنم بشم آدم بده چی

خدایا به دلم آرامش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا بیشتر زیرنظر داشته باش تا ی چیزی ببینی

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
فعلا بیشتر زیرنظر داشته باش تا ی چیزی ببینی

چجوری شوهرم صبح می‌ره سرکار هر ساعت یه گوشه شهره یخچال سازه...چند روز پیشم رفته خونه این زنه براش کولر درست کرده 

قبلا هم توی جمعی گفته بوده اگر کسی پا داد چرا آدم نباید قبول کنه

خدایا به دلم آرامش بده
دفعه اول که واقعیتو فهمیدی موندی توی زندگیت درسته؟ الان چی فرض کن واقعیتو فهمیدی 

بفهمم هرگز نمی‌مونم. اون دفعه سه روز بود زایمان کرده بودم روحیم خراب بود خیلی ابراز پشیمونی کرد چندین روز نرفت سرکار خودش منو برد دم در طرف ماشینو عوض کرد چون گفته بودم ماشینی که اون توش بوده نمیشینم توش خیلی زور زد ولی الان ....

خدایا به دلم آرامش بده
چجوری شوهرم صبح می‌ره سرکار هر ساعت یه گوشه شهره یخچال سازه...چند روز پیشم رفته خونه این زنه براش کو ...

خب باید همونجا جرش میدادی ک این حرفو زده بیشعور😕😕😳

خب باید ی مدرک داشته باشی نمیشه همینجوری 

ولی شک برانگیزه واقعا 

من نمیفهمم یا ازدواج نکنید هرکاری میکنید بکنید یاام وقتی ازدواج میگنید دردتون چیه

همین خود شما اگ خیانت کنی عمرا همسرت ببخشه

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
ای بابا  کاش دروغ باشه

کاش دروغ باشه.ولی اگر ازش میپرسم هم همیشه بدحال میمونم که این قضیه چی بود.واقعا نمیتونم قبول کنم چیزی نیست با این دروغای زنه و پاک کردن شمارش توسط شوهرم و جواب دادن اون خط دوبار توسط این زن

خدایا به دلم آرامش بده