قبلا توی تاپیک ای سه سال پیش گفتم شوهرم خیانت کرده رفتم دم در زنیکه و باعث شدم شوهرش بفهمه که خوب کردم دمم گرم شوهرمم خرم کرد و موندم سه ساله روز خوش ندارم همش استرس دارم
پریشب رفتم توی ریز مکالمات تلفنی و دیدم با یه شماره دو دفعه حدود نیم ساعت توی روزهای مختلف حرف زده اومدم توی تماسها دیدم پاکش کرده اون تماسا توی گوشی نیست شماره ذخیره کردم دیدم پروفایل واتساپش برام نمیاد ولی برای شوهرم اومد و اسم یه زن بود روی پروفایل و یه بیوی لوس و مضخرف بعدازظهر زنگ زدم جواب نداد بعد با یه خط دیگه پیام داد که کاری داشتی؟منم به خط اول زنگ زدم حرف زد گفت اشتباه گرفتی البته من گفتم با فلانی کاردارم یه اسم دیگه گفتم آخرشم گفت خط شوهرمه از صداش حدس زدم همسایس و باز به اون یکی خط هم زنگ زدم گفتم فلانی رو نمیشناسی گفت نه شما کدوم شهری من گفتم شما کدوم شهری الکی گفت کرج بعد شماره اون همسایه رو از مادرشوهر گرفتم که دقیقا شماره دومی بود.
کدوم شوهری بهش زنگ بزنن به زنش میگه تو زنگ بزن ببین کیه.یا خطی که باهاش کار میکنه رو میده زنش واتساپ فعال بکنه باهاش چرا باید میگفت کرجم چرا شوهرم تماسا رو پاک کرده اصلا چرا شوهر اون باید بیاد با شوهر من اینقدر تلفنی حرف بزنه ... همه چیز مشخصه ولی من نمیدونم چطوری ثابت کنم از صبح منتظرم به هم پیام بدن واتساپ شوهرمو نصب کردم ولی پیام نمیدن.شاید زنگ بزنم به زنه و بگم پرینت تماست و صدات و همه رو دارم اگر اعتراف نکنی میام جلو درتون.
به نظر شما حتی ۱درصد ممکنه قضیه دیگه باشه با این تفاسیر؟شوهر من توی طلبکار شدن و جمله داری قضاوت میکنی بی نظیره اگر بگم و خودم نتونم ثابت کنم بشم آدم بده چی