2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زمان میبره تا بلوغ و این رفتار هاش تغییر  کنه

۵سال…اگه زیادی بدهنی میکنه باهاش بعضی وقتا سرسنگین شو و بگو من مامانتم. همکلاسیت نیستم.درست صحبت کن تا ببینم مشکلت چیه؟

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
۵سال…اگه زیادی بدهنی میکنه باهاش بعضی وقتا سرسنگین شو و بگو من مامانتم. همکلاسیت نیستم.درست صحبت کن ...

نه ب من که هرگز بد دهنی نمیکنه اهل فحش نیست اما با کوچکتر از خودش خیلی تند برخورد میکنه انگار ک مادرشونه

نه ب من که هرگز بد دهنی نمیکنه اهل فحش نیست اما با کوچکتر از خودش خیلی تند برخورد میکنه انگار ک مادر ...

عیب نداره ، همونجا چیزی نگو ولی بعد تو خلوت بهش یاد بده کم کم که نباید به بهانه چیز یاد دادن به بقیه، دخالت یا تحکم کنه . اینجوری ازش بدشون میاد.

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
عیب نداره ، همونجا چیزی نگو ولی بعد تو خلوت بهش یاد بده کم کم که نباید به بهانه چیز یاد دادن به بقیه ...

خیلی بهش میگم از خصوصیات خوبه خودش تعریف میکنم اما احساس میکنم کمی حس حسادت هم داره فقط عصبانی شدنی داد میزنه و منم هم دوست ندارم

خیلی بهش میگم از خصوصیات خوبه خودش تعریف میکنم اما احساس میکنم کمی حس حسادت هم داره فقط عصبانی شدنی ...

بزرگتر شه بهتر میشه..باید صبور باشی.

میتونی با یه مشاور نوجوان هم مشورت کنی

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨