2777
2789
عنوان

دوتاخونه بهتره یا ۱ دونه خونه؟

733 بازدید | 26 پست

ی خونه خودمون توش بشینیم اما کوچیک . و یک خونه رو بدیم مستجر بهتره؟ 

یا

یک خونه بزرگ و راحت داشته باشیم .

ی ارثی بهمون رسیده خونه هست .مندو دلمی دوتا رو بفروشیم ی دونه خوب بخریم .یا بدیم مستجر ماهانه کرایه و رهنشو بگیریم

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲تا مثلمن بهتره حداقل اگ یروز پولی برا خرج مخارج نداشتید اون اجاره ماهیانه هست

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

۲ تا 

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

ولی اگر نیازی به اجاره اوت خونه دوم ندارید جفتشو یکی کنید یه خونه شیک تز بهتز بگیزیر

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

یه خونه خوب و راحت .

چون الان مردم میدون تلاش میکنن تا راحت زندگی کنن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین رشد کدومش بهتره؟

اگهدحقوقتون بالاس و مشکلی ندارید از خرجا

یکی بزرگ خوبه

ولی میتونی یه چند سال همین دوتا کوچک باشه

اوضاع که بهتر شد یکی بزرگ بگیرید

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من تو چنین شرایطی بودم ...دوتا خریدم ..الان کردمش یکی ..چون اصلا خونه خوب گیر نمیوردم با پول رهنش درست راستیش کردم البته من توخونه اولم نمینشستم ..اگر خونت خوبه یکی دیگه بخر یکسال بدش رهن با پول رهن  میتونی خیلی کارا کنی

یه خونه شیک وخوب با وسایل نو میخریدم.اصلا فکر اینده واینا نیستم چون هرلحظه ممکنه بمیریم.درلحظه زندگی میکنم واز حال لذت میبرم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹