2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن پسر ترشی،شور دخترر شیرین ولی من سر پسرم شیرین دوس داشتم الان نمیدونم چیه ترش نمکی دوس دارم

قطعی نمیشه گفت 

تو دختر ویار و تهوع بیشتره و ادم زود احساس سنگینی می کنه و خستگی و خواب زیاده و چهره زشت میش و شکم پهن 

با صبر و حوصله تا سونو ان تی اگه بهت گفت ۸۰ درصد همونه اگه نگفت صبر و حوصله تا سونو آنومالی. 

به حرف هیچکسم توجه نکن و به خرافات که اصلا توجه نکن. اینو میخوری دختره، ویارت اونه پسره. اصلا اینا جنبه ی علمی نداره. برای منو همه میگفنن پسره. همه هااا . خودمم باورم شده بود. اما دختر بود

قطعی نمیشه گفت  تو دختر ویار و تهوع بیشتره و ادم زود احساس سنگینی می کنه و خستگی و خواب زیاده ...

من الان ویارم بیشتره ولی یبارم حالت تهوع نداشتم چهرمم تغیری نکرده بقیشم درسه حوصله هیچی ندارم

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌
بزار برا 18 هفته سونوی زیاد خوب نیس اولیه؟

نه منظورت بچه اولیه نه

ولی سونو دوبار رفتم انتی هم احتمال پسر داد دوس دارم دختر باشه

‌ظاهرتون با خدا، باطنتون یا خدا؛😂🤌