2777
2789

بی حال شدن و هر چند روز یه بار برگشون زرد و خشک میشه هر سه تارو ک عوض کردم همینجور شدن مثلا خاستم جون بگیرن بهتر شن 🤦😭 کسی میدونه چرا

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع جابه جایی به ریشه اش که اسیب نرسوندی

همسرم جا به جا میکرد نه گذاشت عقب ماشین با گلدون بردیم اوردیم اخه هر سه تا ک عوض کردیم اینجوری شدن تازه کلی برگای زرد و خشکشون جدا کردم 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

این طبیعیه وقتی جابه جا بشه زمانی که خوب خودش رو بگیره یکم طول میکشه 

چند وقته اینطوریه

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
گل و گیاه وقتی گلدونش یا جاشو‌عوض میکنی میره تو شوک یه مدتی بعدش درست میشه

الان یه مدت گذشته خیلی بی حالن و هر چند روز یه بار برگشون زرد و خشک میشه انگار دارن جلو چشام ذره ذره نابود میشن

این طبیعیه وقتی جابه جا بشه زمانی که خوب خودش رو بگیره یکم طول میکشه  چند وقته اینطوریه

دو سه هفته ای هست 

براشون کود بخر تقویتی بخر

یا تخم مرغ خونگی توی اب حل کن توی خاکشون کمی بریز

الان یه مدت گذشته خیلی بی حالن و هر چند روز یه بار برگشون زرد و خشک میشه انگار دارن جلو چشام ذره ذره ...

براشون کود افزایش رشد و پرپشت شدن گیاه بگیر

تخم مرغ هم حتما بریز توش 

براشون کود بخر تقویتی بخر یا تخم مرغ خونگی توی اب حل کن توی خاکشون کمی بریز

کود سه بیست دادم بهشون. یه بار قبلا یه گل فروشی میگفت اب قند بدین . من ندادم اینو

منم این اتفاق برام افتاد...گلدون خریدمو خاکشونو عوض کردم که تقویت بشن حتی کود هم گرفتم اما

تمام گل هامو نابود کرد و هم شروع کردن زرد شدن وریختن

بهشم گفتم اصن گردن نگرفت

رهایت نمی‌کنم،مگرآنکه مرا از قصدگم کنی!