2777
2789
عنوان

مامانای اصفهانی بیاین

96 بازدید | 8 پست

مامانای اصفهانی اگه کسی پرستار کودک خوب یامادریار خوب میشناسه لطفا بهم معرفی کنه. مطمئن باشه حتما

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

چقدمیخای هزینه کنی

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ت چندسالشه؟

یه توضیح بدید کار به چه صورته؟

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست هزینه‌ش

کجای اصفهانی؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ت چندسالشه؟ یه توضیح بدید کار به چه صورته؟

فعلا 7 ماهشه ولی میخوام از 1 سالگیش برم سر کار عمولا صبح ساعت 7 یا 8 تا 12 یا 1 ظهر همین تایم. بعضی روزام ممکنه به جای صبح سه یا 4 ساعت عصر بشه.

غذای بچه رو بده پوشکش رو عوض کنه و باهاش بازی کنه که تو این تایم آروم باشه. شیر هم براش بذارم بهش بده.

بچه ت چندسالشه؟ یه توضیح بدید کار به چه صورته؟

بازی های موردعلاقه‌ش و اخلاقای خاص بچم رو هم کامل براش مینویسم