2777
2789
عنوان

عمل تعویض مفصل زانو

240 بازدید | 5 پست

سلام دوستان مامانم نزدیک ۸۰ ساله شه قوای بدنی ضعیفی هم داره مفصل زانوهاش از بین رفته و باید تعویض بشه کسی دور و اطراف تون سراغ دارید که عمل کرده با شرایط جسمی مادرم و نتیجه خوب گرفته باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتر خوب میشناسم ولی به این زودیا شاید نتونی ازش وقت بگیری چون خیلی سرش شلوغه ولی خیلی با وجدانه تو ویزیت اگه ببینه ممکنه موفق نباشه میگه بهتون دکتر قرنی زاده تو تهران اگه اسمش تو اینترنت بزنی هم واست میاره 

فیزیوتراپی بزرگمهر
ارائه تخصصی خدمات فیزیوتراپی درزمینه ارتوپدی مطابق با بالاترین استانداردهای اروپا

استفاده ازبه‌روزترین تجهیزات فیزیوتراپی شامل:
LPLT_High power laser therapy_TECAR

درمان انواع بیماری‌هاشامل:
فیزیوتراپی بعدازعمل‌های جراحی زانو وران وستون فقرات ازجمله تعویض مفصل-جراحی دیسک کمری -ترمیم منیسک ورباط صلیبی(به‌صورت تخصصی)
درمان دیسک گردن وکمروتنگی کانال نخاعی بدون نیازبه عمل جراحی
مدیریت آرتروز و رماتیسم‌ مفصلی
درمان آسیب‌های ناحیه شانه‌ای ولگنی

●اصل اساسی ما در درمان،ارائه بهترین خدمات طی کمترین تعدادجلسات درمانی وآگاهی کامل بیماراز روند درمان وپلن درمانی وی می‌باشد.

آدرس: صادقیه-اشرفی اصفهانی-ابتدای جلال آل احمد-پلاک457-واحد یک
تلفن تماس
44382585-44382595
 09023817714 حسینی
جهت رزرو نوبت روزهای شنبه تاچهارشنبه ساعت۱۵الی۲۰تماس حاصل فرمایید