2777
2789

۳روز پیش مامانم از خواب بیدارشد تمام صورت و بدنش پف کرده بود خارش هم داشت با دونه های خیلی کم قرمز ولی ولی خیلی ورم داشت جوری ک چشماش ب زور باز میشد رفت دکتر آمپول و قرص داد یکم بهتر شد ولی امروز دوباره وقتی بیدار شد دوباره صورت و بدنش پف کرده و همونجوری شده

کسی میدونه چرا ؟

لطفا راهنمائیم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلیه 

وقتی نارسایی کلیوی باشه ممکنه اینطوری بشه آزمایش بره

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔

نمیخوام تو دلت خالی کنم یا بگم خدای نکرده مامانت این مریضیو داره. 

یکی از اقوام ما که جوونه زیر 35 سالشه ، 3 تا بچه قد و نیم قد هم داره. دست و پاهاش ورم داشت کلا بی جون بود جوری که حتی نمیتونست بچه سه ماهشو بقل بگیره. رفت بیمارستان آزمایش داد گفتن سرطان خون داره تا 3 ماه باید بیمارستان باشه تا ببینن میشه کاری براش کرد. 

حتما ببر پیش یه دکتر خوب

هرگز از گردش ایام دل آزرده مباش بامدادی‌ست پِی هر شبِ تاری؛ ...آری!😉