2777
2789

ببنید بخوام مفصل بگم خیلی طولانی میشه ولی خوب خلاصش اینه که یه بحثی پیش اومده و به دلایلی من مجبور شدم به شوهرم و مادرش بگم که جاریم فلان حرف رو به من زده . مادر شوهرم هم رفته بهش گفته تو چرا اینجوری گفتی اونم کلا منکر شده و تازه کلیم فیلم بازی کرده که من دروغ گفتم ... البته بین من و جاریم هیچ حرفی نشده و همش پشت سر بوده ولی خوب چن وقته جاریم تو قیافه س و یه بارم گفت من خیلیییی از آدمای دروغ گو بدم میاد ولی خوب من چون اون موقع اطلاع نداشتم که منظورش چی بوده اصلا به خودم نگرفتم که بخوام جوابشو بدم.  حالا به نظرتون عکس العمل نشون بدم یا نه؟؟؟

چون در کل من نسبت به اون خیلی بی سر و زبونم از طرفیم این چندین ساله عروسشون هست و فامیلشونم هست ولی من سه چهار ساله اومدم... فقط تنها چیزی که به ذهنم اومد این بود که از گروهمون تو واتساپ که ما سه تا جاری هستیم بیام بیرون. نمیدونم واقعا چیکار کنم شما که منو نمیشناسید که بخوام الکی بهتون بگم ولی بخدا اون حرف رو زده بود 

اولا کار مادرشوهرتون اشتباه بوده زرتی رفته گذاشته کف دستش دوما عین جاری من باش اصلااا هرکاری کردی به رو خودت نیار انگار نع انگار

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم شد یه تجربه واست که زیاد با جاریت صمیمی نشی ک بشینی حرفایی بشنوی ازش ک مجبور بشی بری اگاه رسانی کنی و اونم ازت دلخور بش و این داستانا کلا با قوم شوهر هرچقد کم رفت امد کنی کم صمیمی بشی همونقد ب نفعته ادم با خواهر و برادر خودش دعواش میش حرفش میش حالا اینا ک خودین دیگ قوم شوهر جای خود دار

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
اینم شد یه تجربه واست که زیاد با جاریت صمیمی نشی ک بشینی حرفایی بشنوی ازش ک مجبور بشی بری اگاه رسانی ...

اصلا من صمیمی نیستم اونم مخصوصا اون حرف رو به من زده که من برم بگم مطمئنم اینو...حالا زده زیر همه چی. 

اصلا من صمیمی نیستم اونم مخصوصا اون حرف رو به من زده که من برم بگم مطمئنم اینو...حالا زده زیر همه چی ...

کلا جاری رقیب میشه من خودمم جاری هسم اعتراف میکنم ک رقابت دارم با اون یکی جاری ها و اصلا دوسشون ندارم عزیزم هیج وقت با جاریت بیشتر از سلام خدافظ حرف نزن حرف حررررف میاره تو اصلا نباید مینشستی ب حرفاش گوش بدی

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

چقد شما دهن لقی

خبر چینی کردی حالا اون از این کار شما ناراحته بعد شما دست پیش گرفتین پس نیفتین؟ واقعا کجاست انسانیت

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.