2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه با این شرایطم؟😢

393 بازدید | 16 پست

سلام

من بیشتر از۴ ساله که توعقدم الان وسایلام تکمیل شده موندم برای عروسی

از یه طرف میگم کلی پول خرج میشه با این گرونی و تایه سال باید قرضاشو بدیم از طرفی هم بعضیا میگن اگه نگیری تو دلت میمونه ولی خوب من خیلی اهل رقص و اینا نیستم ولی خوب بدمم نمیاد عروسی بگیرم و با یه جشن وارد خونم بشم هرچی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم شماها که تجربه دارین بهم کمک کنین🥺💛

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

یه جشن خصوصی خانوادگی بگیر 

اگه دلت خواست لباس عروس هم بپوش

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم میگیرم ولی باتعداد مهمون کمتر چون واقعا یبار تو زندگی ادم اتفاق میفته 

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

جشن‌کوچیک و اقوام درجه یک که میدونی کادو میدن😶

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

لباس عروس بپوش ارایشگاه و اتلیه هم برو یه رستوران با خانواده ها رزرو‌کنید برید فک و فامیل رو نگو 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
جشن‌کوچیک و اقوام درجه یک که میدونی کادو میدن😶

😂😂

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

جشن کوچیک بگیر با لباس عروس و... 

منم عروسی آنچنانی نداشتم به خواست خودم، جشن بود خانوادگی 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

منم مث تو بودم از لحاظ رقص وایناو البته۳سال عقد ، ببین منم این حسو داشتم که بگیریم نگیریم اما باورت نمیشه وقتی واسه پرو لباس عروس رفتم ذوقی کردم که پوشیدنش.... توهم حتما تجربش برات متفاوته و واقعا تو دلت میمونه

عزیزم من تجربه خودمو میگم بهت من عروسی نگرفتم لباس پوشیدم آرایشگاه رفتم آتلیه رفتم برگشتم خونه خودم خانواده های نزدیک اومدن عکس گرفتیم و اونا شام رفتن خونه مادرشوهرم ماهم خونه خودمون دونفری خیلیییییی ام عالی بود الانم اصلن پشیمون نیستم تازه خوشحالم که خرج بیخودی نکردم و زیر قرض نرفتیم همسرمم همیشه قدردان منه در ضمن تهرانم هستم یه منطقه خوبش.

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!