2777
2789
عنوان

مامانا زودی بیاید. شیرخودم یا شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 159 پست
دکتر گفت بالای یک ماه گریپ میکچر بده الان کولیکز داده بی فایدس. نه من نمیگم راحت تره میگم یسریا میان ...

دكتر به من گفت بود عرق نعناع رو نصف نصف با عرق شاه اسپرم مخلوط كن يه كوچولو هم برا دو تا ليوان عرق نبات بنداز توش هر موقع دلدرد شد بده يكم با قطره چكان بچه بخوره

دو سه قطره چكان پر ميدادم تاثير خوبي داشت

يه دكتر حاذق هم بود قطره پدي لاكت گفت هر روز بده 

هر روز يادم نيست ٥ قطره بوز فكر كنم عالي بود اين كل روده هاي بچه رو قوي ميكنه و دلدرش مداوا ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که الان میبینم پسرم تو ۸ سالی کمبود کلسیم داره میگم کاش انقدر مثل شما از شیرخشک دادن برای همه تعر ...

از كجا ميدوني شير خودتم ميخورز كمبود كلسيم پيدا نميكرد

چون شير خشك رو تا دو سالگب ميخورن

توي ٨ سالگي ممكنه از تغذيه الانش باشه

تا وقتی که داری بده ولی در عوض هرروز عرق نعنا و زیره بخور و همینطور برای بچه هم ماساژ شکمی انجام بد ...

با اینکه تو خوراک رعایت میکنم ولی هر بار عرق نعنا و دم کرده زنیون میخورم ولی انگار بی فایدس از اونور باعث شده بچم گرمیشم بشه میترسم زردیشم برگرده

نمیدونم چیکار کنم واقعا🥺عمودی هم میگیرمش بعد هربار شیر خوردن باد گلوشم میگیرم ولی آخر دل درد داره و همش هرچی خورده رو با حجم زیاد میاره بالا

نیازمند معجزه
دکتر گفت بالای یک ماه گریپ میکچر بده الان کولیکز داده بی فایدس. نه من نمیگم راحت تره میگم یسریا میان ...

گریپ و عرق نعنا عالیه والا من از بیست روزگی هم دادم آب رو آتیش بود لا مصب بعد اینکه میگی شیر خودم سیر نمیکه بچه هرچقد بخوره شیرت بیشتر میشه من ب بچه هام شیر خشکم میدادم ولی فقط شب قبل خواب و اینکه اگه جایی میرفتم 

از كجا ميدوني شير خودتم ميخورز كمبود كلسيم پيدا نميكرد چون شير خشك رو تا دو سالگب ميخورن توي ٨ سال ...

برای اینکه تمام دندون هایی که با شیرخشک تغذیه کرده بود همش خراب شده در صورتی که تو ژن پدرش و ما دندونامون سالمه و خیلی چیزای دیگه!من برای قانع کردن شما نگفتم خاستم بدونین زیاد از شیرخشک تعریف نکنید یکی دیگه ام راغب شه!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

کلا من با اذیت بچه مخالفم حالا دلیلش هرچی میخواد باشه.وقتی با شیر خودت اذیته و شیرتم کمه چه اصراریه ...

منم شدیدا مخالفم بچه اذیت بشه دلمم کباب میشه اینجور ببینمش. امروز با همسرم صحبت میکنم شیرخشک بهش بدم

نیازمند معجزه

تازه از یک ماه کولیک شدید میشه عزیزم تا ۴ ماه باید صبور باشی و تحمل کنی بچه به خودش میپیچه و کبود میشه و جیغ میزنه هیچی هم خوبش نمیکنه فقط باید دوره اش تموم بشه ۴ ماه کامل داره

بخدا از خدامه شیر خودمو بخوره ولی زجر کشیدنش میبینم میگم لااقل شیرخشک بخوره زجرنکشه. حاضرم خودم سختی ...

عزیزم شیر خشک رو برای اینجور مواقع گذاشتن 

باز با پزشک دخترت مشورت کن حتما 

قرار نیست اگر کسی شیرخشک میده مادر بدی باشه 

اتفاقا سخت تره چون نصف شب باید بلند بشی شیر رو درست کنی ،دائم شیشه رو ضدعفونی کنی ،ضمن اینکه هزینه بالایی هم داره 

پس خودت رو ناراحت نکن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
شیر خودتون تا چقدوقت دادید

والا من سينه هام اوايل يكم سفت ميشد ولي همش چند ماه اينطوري شد بعدش كامل سينه هام شل شد 

نميدونم چرا سينه خالي مو بخاطر اون حجم از عذاب وجداني كه بهم ميدادن به بچه ميدادم فكر ميكردم شير دارم در حالي كه اصلا نداشتم

وقتي سينه شير داره بچه خوردني تخليه ميشه ادم راحت ميشه ولي وقتي سينه خالي بچه خوردني بشدت اعصاب رو خرد ميكنه 

من اعصابمم خرد ميشد ولي انقد بهم عذاب وجدادن ميدادن كه نه چرا ميخوايي به بچه ظلم كني شير خودتو ندي

تا يكسالگي اون سينه خالي رو دادم بعدش واقعا ديگه ديدم هيچ چي نيست الكي دارم خودمو گول ميزنم

حتي من شير دادن رو كامل قطع كردم از بس كه شير كلا نداشتم ذره اي نه خودم اذيت شدم نه بچه 

نه بچه سراغ شير منو گرفت نه خودم يك درصد سير تو سينه هام جمع شد