2777
2789
عنوان

مامانا زودی بیاید. شیرخودم یا شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 159 پست

کلا من با اذیت بچه مخالفم حالا دلیلش هرچی میخواد باشه.وقتی با شیر خودت اذیته و شیرتم کمه چه اصراریه شیر خودت؟شیر خشک بده هم سیر شه هم راحت.البته اکه پولش مسئله ای نیس.چون تا چندوقت دیگه هفته ای ۳تا لازمه

خواهر شوهر منم هيچ چي نميخورد كه بچش نفخ نكنه شير اينو ميخورد انگار زهر ميخورد بچه فقط دلدرد ميشد ...

بچه ها واقعا گناه دارن. ما میگیم شیر مادر کامله بخوره براش، بهتره ولی وقتی زجر میکشه درد میکشه بدتر ظلم میکنیم با این کار

نیازمند معجزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اون حرفها هم كه بچه هاي شير خشكي ضعيف ميشن و زود زود مريض ميشن و نميدونم دچار معضل چاقي ميشن هم دروغه

مادرشوهر من سر بچه من به من ميگفت گاو شير نده هست بچه شير خشكي ال ميشه بل ميشه انقد عذاب وجدان بهم القا ميكرد 

منم جوون نميفهميدم كه

الان هزار ماشالله هم قد بلنده هم لاغره هم تند تند مريض نميشه 

بعد سر دختر خودش اصلا نه به شيوه زايمان سزارين معترض بود نه به شير خشك معترض بود

همه اعتراضا فقط سر من بود

عر نعناع و عسل رو زیاد بخور.با برنج زیره یا پودر گل مصرف کن.توی سوپت زیره بریز.سعی کن پیاز کمتر استفاده کنی.کاچی برا صبحونه داشته باش.دستورش تو نت هست.گوشت گوسفتدی رو برا خورشتهات بیشتر از مرغ استفاده کن.اگه مرغ میخوری ، فلفل سیاه بزن بهش .سعی کن یکم هم تره استفاده کنی.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

مشگل دل درد و نفخ سالهاست توی دنیا رفع شدخ

قطره اینفاکول سرچ کنید اکثر سیسمونی فروشا دارن

حدود ۳۰۰ اینا بود قبلا

نفخش با همین حل میهش

ولی در کل خوب نیست بچه دو شیرخ باشه

یا شیرتو قوی کن یا شیرخشک رو قطع گن

💕

گریپ میکچر بهش میدی ؟؟ خیلی خوبه واسه دل درد  ولی اینکه میگی شیر خشک راحت طلبیه بخدا شیر مادر ...

دکتر گفت بالای یک ماه گریپ میکچر بده الان کولیکز داده بی فایدس. نه من نمیگم راحت تره میگم یسریا میان الان میگن چون شیر خودشو میخواد نده میگه سخته و.. 

نیازمند معجزه
بچه ها واقعا گناه دارن. ما میگیم شیر مادر کامله بخوره براش، بهتره ولی وقتی زجر میکشه درد میکشه بدتر ...

بابا شير خشك هم كامله

كارخونه ها هم تمام سعي شونو ميكنن كامل ترين شير رو بسازن

من شير درست حسابي نداشتم بچه من قوت غالب با شير خشك نان بزرگ شده

واقعا راضي ام 

همين كه بچم سير ميشد همين كه دلدرد نميشد به اون صورت همين كه مشكل كمبود وزن و قد نداشت برام يه دنيا ارزش داره

هزار بار هم به عقب برگردم حرف امثال مادرشوهرم را اندازه پشه اهميت نميدم و كار خودمو ميكنم

يه مزيتي هم كه داشت بچه رو پيش هر كي ميخوايي بذار گرسنه نميمونه

يا ميري مطبي جايي مسافرتي ديگه جلو بقيه مجبور نيستي سينه تو بياري بيرون به بچه شير بدي

والا شما شانس دارین، من برا پسرم همه میگفتن شیرخشک مدیا حتی دکتر باهام دعوا کرد،شوهرم و مادرشوهرم دیگه بدتر😐😕😣جالب اینجاست سینه من خشک بود شیر نداشت😔بمیرم برا پسرم چقدر زجر کشید هم خودم هم پسرم، دیگه از دوسه ماه بعد رشدش خوب شد

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏

اینی که میگی شیرت کمه اصلا کم نیست برای اینکه شیر خشک زیاد میاد بچت راحت طلب شده من جات بودم نمیدادم چون پسرم رو شیرخشک دادم الان عذاب وجدان دارم دخترم رو با هر زجری بود که حساسیت هم داره شاید باورت نشه ولی یکسال لب به خیلی چیزا نزدم ولی اراده کردم شیر خودم رو دادم

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

نه اینکارو نکن که اشتباه محضه بچه تا یکی دوماه اول زیاد به خودش میپیچه بعد بدنش آداپته میشه با شیرت ...

هنوز قطع نکردم دارم جفتشو بهش میدم

حالا امروزم وقت دکتر داره ببینم دارو چی میده

نیازمند معجزه
شیر دارم ولی تنها سیرش نمیکنه شیرخشک کنارش، بهش میدم

عزیزم بچه ات کولیک داره اکثر بچه ها دارن منم دخترم نزدیک ۴ ماهشه همسرمم پزشکه و بسیار حساس رو بچه تا الانم کلی متخصص رفتم که همه گفتن شیر خودت همسرمم میگه شیر خودت حالا شیرت کمه چاره ای نیست کمکی بده کنارش اما هیچی جایگزین شیر مادر نیست من خودم رژیم هستم بخاطر کولیک بچم شیرخشک میخورم چون نمیتونم شیر گاو بخورم اینقد دم میکنم و نفخ که اندازه نداره شبر خشک سنگین هست و دیر هضم واسه این بچه میخوره میخوابه منم میخورم اینجوری میشم بچه تا ۴ ماه اینجوریه بعد روده ها شکل میگیرن کولیک هم خوب میشه دیگه نمیپیچه خودتم میتونی همه چی بخوری تابستون اینقد بچه ات اسهال بشه با شیر خشک اذیت میشی شیر مادر نمیزاره اسهال بشه 

با این که خودم به هر دو تا بچه ام فقط شیر خودم رو دادم  ولی اگر شما میبینی شیر خودت باعث اذیت ...

بخدا از خدامه شیر خودمو بخوره ولی زجر کشیدنش میبینم میگم لااقل شیرخشک بخوره زجرنکشه. حاضرم خودم سختی بکشم ولی بچم نه

نیازمند معجزه
بابا شير خشك هم كامله كارخونه ها هم تمام سعي شونو ميكنن كامل ترين شير رو بسازن من شير درست حسابي ن ...

من که الان میبینم پسرم تو ۸ سالی کمبود کلسیم داره میگم کاش انقدر مثل شما از شیرخشک دادن برای همه تعریف نمیکردم!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍