2777
2789

قبلاذهمیشه زنگش میزدم یا میخواستمپبدونم‌کجاس چه کارا میکنه باهام‌ یهجور برخورد کرد که داری چکم میکنی بعد اینقدر با این مرزهااا فاصله انداخته بینمون دیگه حسی ندارم بهش دیگه زنگش نمیزنم حتی زنگم میزنه جواب نمیدم رابطه بعد متدها بخواد عمیقااا دلم نمیخواد به خودش هم‌گفتم شاید کاری کنه ولی نمیکنه من قبلا دوستش داشتم و اون عاشق من بود ولی من الان سرد شدم و‌اونم نیس الان یه شهر دیگه ماموریت از دیشب که رفته کلا ۱پیام و ۲بار زنگ زد که جواب هیچ کدوم ‌ندادم نه اینکه قهر باشم ولی ازش زده شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیزی ناراحتی ؟به جز قضیه چک کردن

البته آدمو دلسرد میکنه اینکار نه اعتماد میتونی کنی نه طرفت حس خوبی داره چک بشه

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
چرا اونم بهت بی توجه بوده

اونم اوایل خیلی حواسش بهم‌ بود به مرور فاصله گرف اینگار عادی شدم قبلا همش میگفتم بهم محبت کن و اونم مسخرم می‌کرد الان دیگه نه خودشو میخوام نه محبتش ‌ووو زده شدم

از چیزی ناراحتی ؟به جز قضیه چک کردن البته آدمو دلسرد میکنه اینکار نه اعتماد میتونی کنی نه طرفت حس خ ...

بعد یه مدت از ازدواجمون‌که اون خیلییی تمایل به‌من داشت همه چیز عادی شد براش و فاصله میوفتاد من هییی جمعش میکردم من چرم بودم میکفتم‌ زنگ‌میزدم تو‌رابطه کم‌نمیزلشتم‌از یه جا به بعد احساس کردم اون هیچ کاری نمیکنه برای احساسم و احساسم و کشت دیگه احساسی ندارم بهش دیگه برام مهم نیس اینجوری شدم دیگه مهم نیس کجاست و چه کار میکنه

بعد یه مدت از ازدواجمون‌که اون خیلییی تمایل به‌من داشت همه چیز عادی شد براش و فاصله میوفتاد من هییی ...

به نظرم آدم سردیه

حیفه مشکل جدی ندارید زندگی رو شیرین سپری نمی‌کنید

از کتاب‌های بهبود روابط استفاده کن حتما پادکست‌های زناشویی گوش بده میتونی برو پیش مشاور همسرتم ببر

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤